Balage - Újjászületés

Vissza az eredeti cikkhez

« következő  |  oldalak: 2  1 
Balage
#9. 2010. május 7. 12:52
Örülök neked, mint mindig :D
Annak meg pláne, ha egy évekkel ezelőtti, 2. írásomra reagálsz így. Ez volt az, ami a Babák után született, miközben próbálgattam, melyik stílus is illik jobban hozzám. Azóta se tudok dönteni :D
Szeretem a komoly és a komolytalan műveket egyaránt ;o)
Köszi hogy jártál erre!
Ölellek(asszony engedélyével :D)
Balázs
előzmény: Lótuszvirág hozzászólása, 2010. május 7. 10:09
Balage
#8. 2010. május 7. 12:49
Szia!

Ajánlom figyelmedbe a Jó szörnynek rossz a sorsa (tollal.hu/mu/jo-szornynek-rossz-a-sorsa) szerzeményemet. Ha itt a fiatal és gondatlan útkeresést látod, kíváncsi vagyok, ahhoz mit szólsz ;o)
Örülök, hogy olvastál és véleményeztél!

Balázs
előzmény: katuska hozzászólása, 2010. május 6. 19:50
Balage
#7. 2010. május 7. 12:47
Háát, szerintem ne menjünk bele ebbe. Már pár helyről kaptam vallási felvilágosítást. Pedig ez csak egy novella a részemről. Egy alternatíva, mely vagy igaz, vagy nem. Hogy én miben hiszek? Az titok :P
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2010. május 5. 21:15
Inszeminator
#6. 2010. május 7. 11:23
Számomra egy motorbalesetet idéztél fel.
A repülést a kikerülhetetlen oszlop felé, s a hangot, amit a levegőben utazva tisztán hallottam. ENNYI...!
Ki mondhatta...?
Nem tudom.
Én a közeledő oszlopot figyeltem, s arra gondoltam, a levegőben sem kormányozni, sem fékezni nem lehet.
Aztán magamhoz tértem, az első kerék fordult még néhányat, mire megállt már ott volt a mentő.
Elfelejtették kitáblázni, hogy az út egy része hiányzik. Van ilyen.
És van ujjászületés.
Tetszett az írás.
Insz...
Lótuszvirág
#5. 2010. május 7. 10:09
Megrázó olvasmány, olyan, amire sokáig emlékezik az ember.
Balázsom, miközben faltam betűidet, Veled szenvedtem, kutattam az enyéim vonásait, kapkodtam eltűnő emlékeim, és homályba vesző múltam foszlányaiba kapaszkodva, és békéltem meg végül sorsommal az alagút fényének hívását megértve.

Kiváló írásod hatalmas képzelőerőről, és írói tehetségről árulkodik. Gratulálok szeretettel, ölellek, Lótusz.
katuska
#4. 2010. május 6. 19:50
Ezt az írásodat már olvastam. Minden sorodból süt a fiatal és gondtalan, ám gondolkodó ember útkeresése.
Eliza Beth
#3. 2010. május 5. 21:15
Biztos vagy benne, hogy minden emlék törlődik? Néha nem sikerül teljesen, és jön a deja vue...
« következő  |  oldalak: 2  1 

Legolvasottabb cikkek

Bedő Csaba - Attila