Adunk véleményedre

Vissza az eredeti cikkhez

oldalak: 10  9  8  7  6  5  4  3  2  1   |  előző »
Gitka_61
#91. 2012. február 14. 09:12
Sziasztok!

Az jutott eszembe - nem tudom volt e már szó róla - mikor a hozzászólásoknál, valakinek a hsz-ra reagálunk, ahhoz csatlakozunk és nem újként reagálunk, hogy az utalás ami megjelenik a válaszunk alatt, hogy kinek a bejegyzéséhez írtunk, az lehetne aktív. Vagyis ha rákattintanánk, azonnal tudnánk mihez írta a választ az illető. Láttam már ilyet fórumokon. Mert pl., ha sok reagálás jön egy íráshoz, így, jelen állapotában nehéz megkeresni a miértet.

Remélem nem voltam túl zavaros :)))
Eliza Beth
#90. 2012. január 28. 18:45
Már megint kínom van :-)))

Rátaláltam az adatmódosítási lehetőségre, na, gondoltam, mostantól lesz avatarom is. Hát nincs! Van viszont egy ronda piros x, meg a kép helye. Törölni viszont nem tudom, hogy akkor inkább ez se legyen, mert ilyen lehetőség már nincs.

Szóval vagy jelenjen meg az avatar, vagy vegyétek le a lehetőségét, mert így nem jó, ronda. Köszi!
Eliza Beth
#89. 2011. december 18. 22:23
Balázs! OK, megmagyaráztad, de én akkor is utálom darabolva!
előzmény: answer hozzászólása, 2011. október 23. 19:43
answer
#88. 2011. október 23. 19:43
Teljes mértékben támogatom Eliza felvetését a hosszabb terjedelmű írások feltöltésével kapcsolatban.
Ez a kérdés többször felmerült már, de nem történt változás.
Többen írunk 5-6 ezer karakternél terjedelmesebb műveket, és magam is tanácstalan vagyok,mi lenne a megoldás. Amit Eliza javasolt remek volna, hiszen a terjedelem nemhogy gátolná, de serkentené az alkotást és az olvasást egyaránt. Támogatom az ötletet és kérem a T. szerkesztőket segítsék a megvalósítását. Meggyőződésem, a Tollal előnyére válna.
szerkesztőség
#87. 2011. október 23. 19:34
Szia! Segítene, ha megmondanád melyik nem látszódik. Én a rendszerben azt látom, hogy mindegyik aktiválva van.
előzmény: Cserzus hozzászólása, 2011. október 23. 14:01
Cserzus
#86. 2011. október 23. 14:01
kedves szerkesztőség!
engem az érdekelne, hogy mi az oka, és hogyan kerülhető ki az, hogy a feltöltött versem nem látszódik és nem jelenik meg?
Ez a néhányadik alkalom, hogy ilyesmi történik. A profilomban látszódik, de nem lehet megnézni, és a versek között pedig egyáltalán nem jelenik meg. Ráadásul ezt elkerülendő még képet is raktam fel, hogy ezzel se legyen plusz munkája a szerkesztőségnek. A verset magát sem más programból másoltam ide.
Előre is köszönöm a felvilágosítást!

Cs.
szerkesztőség
#85. 2011. október 22. 21:05
Megkérdezzük.
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2011. október 22. 06:35
Eliza Beth
#84. 2011. október 22. 06:35
Kérdés a programozók felé:
Nagyon nagy munka lenne-e, illetve egyáltalán megoldható-e, hogy a hosszabb prózákat egybe tehessük fel, és a bejelentkezett felhasználó megjelölhesse, könyvjelzőzhesse, hol tart éppen, és onnan folytathassa az olvasást?
Én nagyon nem szeretem az aprózást, és gyanítom, azért vannak még rajtam kívül is....
Amelyik írás jó, magával ragadó, ott direkt kitolás a "folyt. köv."... Elolvasnám egyben. Aki meg nem szeret / nem tud egyszerre annyit olvasni, az megjelöli magának, hol tart.
Eliza Beth
#83. 2011. szeptember 23. 21:50
Újabb kínom, már számtalanszor belefutottam, most is.
Írás feltöltésénél a bevezető szöveg ablaka nem szereti a "különleges karaktereket", úgymint három pont, idézőjel....
Jó lenne, ha szeretné, és elfogadná. Bár megoldom anélkül is, mert muszáj :-((
Eliza Beth
#82. 2011. szeptember 11. 10:32
Szerintem is ezért van. Én mindig odaírom. Könnyebb (?) a keresőnek...
előzmény: Gitka_61 hozzászólása, 2011. szeptember 10. 20:11
oldalak: 10  9  8  7  6  5  4  3  2  1   |  előző »

Legolvasottabb cikkek

Transzformáció