2020 a közösségi grillezés éve

 


Az innovatív és kimagasló minőségű CHRISTIE barbecue technológia már Magyarországra is megérkezett

 

2019. október 18. - A kényelmes és biztonságos szabadtéri sütés mellett az együtt eltöltött minőségi idő és az összetartozás igénye hívta életre azt a sikertörténetet, amelyet Ausztráliában közösségi barbecue-ként emlegetnek. A CHRISTIE közösségi barbecue technológia öt évtizedes fejlesztést követően elindult világhódító útjára, amely Ausztrália, Új-Zéland, Svájc, Svédország és Dánia után hazánkba is megérkezett. Az első Magyarországon telepített eszköz a balatonkenesei Hotel Marina-Port****-ban található, amely kiválóan illeszkedik az egyik legszebb balatoni kikötőnkhöz.

 

Ausztráliában a látkép jól megszokott elemei a CHRISTIE kültéri grillmoduljai, melyből több mint ötvenezer darab található az országban. Szinte minden nemzeti és városi parkban, játszótéren, strandon és kempingben felfedezhetők, ezáltal jelentősen hozzájárulnak a közösségi terek népszerűségéhez, kihasználtságuk növeléséhez, valamint a látogatók aktív tevékenységeihez. 

A tropikus klímájú vidékektől a síterületekig elterjedt; ellenál a szélsőséges időjárásnak és a rongálásnak is. Higiénikus, lehetővé teszik a feltöltő és pihentető szabadtéri aktivitást azok számára is, akik saját kert híján sem szeretnének kimaradni a barbecue partik nyújtotta élményből.

 

A CHRISTIE közösségi barbecue modulok kezelése egyszerű: egyetlen gomb lenyomásával elkezdődik a sütési ciklus, amely az előre beállított időt követően automatikusan leáll. A gyakori, hosszú ideig tartó használatra tervezett grillmodulok kisgyermekek mellett is biztonságos üzemeltetést tesznek lehetővé és - ellentétben a nyílt égésterű készülékekkel - használatuk erdős környezetben sem tűzveszélyes. Üzemeltetésük környezetbarát; nem szennyezik sem légkört, sem pedig a közvetlen környezetet.

 

„Szenvedélyesen dolgozunk azért, hogy a közösségi élmények szerelmesei minél szélesebb körben hozzáférhessenek a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb grillmoduljainkhoz. A CHRISTIE barbecue készülékei öt évtizede közösségformáló erővel bírnak, amely összehozza a családokat, baráti és lakóhelyi közösségeket egyaránt" - foglalta össze a CHRISTIE grillmodulokat forgalmazó Australian Barbecue Kft. ügyvezető igazgatója, Temesvári Kornél.

 

Legolvasottabb cikkek