Benedek Miklós, Ullmann Mónika és Lovas Rozi remeklése a Hatszín Teátrumban

Ullmann Mónika, Benedek Miklós, Lovas Rozi egy színházban? - Különleges lehetőségek az Orlai Porodukciós Iroda előadásira a Hatszín Teátrumban.

Az Orlai produkciós Iroda a pesti Broadway friss és legújabb játszóhelyére invitálja Önt. A Hatszín Teátrum (Jókai utca 6) izgalmas, meghitt, nézőbarát világába, amely az Oktogontól 5 perc sétára található, két eredeti, megérintő, elgondolkodtató történettel várjuk Önöket!
Simon Stephens: Heisenberg - A világon a legtöbbet játszott kortárs angol író vígjátéka Ullmann Mónikával és Benedek Miklóssal a főszerepben a Hatszín Teátrumban!
Egy zsúfolt pályaudvaron egy nő megpillant egy idős férfit, és hirtelen ötlettől vezérelve a nyakába csókol. Alex, a hetvenes hentes és Georgie, a negyvenes pincérnő beszélgetni kezd. A találkozás alapjaiban forgatja fel az életüket, és végül nagy utazásra is vállalkoznak, hogy utolérjék életük elmu- lasztott lehetőségeit...
Heisenberg szórakoztató, mégis mélyen megható, örök igazságokat egyedi módon felvető darab, igazán ötletes díszletezéssel és egészen kiváló színészi alakításokkal.
'A közönség meghatódik, nevet, olykor kicsit a föld fölött lebeg. És fölöttébb szereti a két színészt, akik igencsak rászolgálnak erre.' - Írja a kritika, melynek középpontjában Ullmann Mónika és Benedek Miklós, két látszólag össze nem illő ember találkozása és kapcsolata áll.
Jegyvásárlás:

HEISENBERG: 2018. MÁRCIUS 01. 19H

HEISENBERG: 2018. MÁRCIUS 20. 19H

Jonathan Maithland: Tagadj Tagadj Tagadj - Jonathan Maithland darabja, különösen aktuális most a téli olimpia idején. A cím a doppingolók kézikönyvének legfontosabb mondatát idézi: 'Tagadj mindent, amíg csak képes vagy.' A Londonban nagy sikert aratott színdarab leleplezően őszinte képet ad a sportvilág farkastörvényeiről. Mi az ára egy-egy bajnoki (olimpiai) címnek?
A Tagadj, tagadj, tagadj elgondolkodtató előadás, amelyben a bűn, a csábítás és a manipuláció ábrázolása nyomán felvetődik, hogy van-e egyáltalán értelme a világ legjobbjának lenni. - Lovas Rozi, Ullmann Mónika, Sztarenki Dóra, Nagy Dániel Viktor és Ficzere Béla előadásában.
Ehhez meg kell alkudni, akár a saját elveinkkel, hazudni kell, háttérbe szorítani a partnerünket, feladni mindent, és akkor ott állhatunk legeslegfelül, hősökként tekintenek ránk. Jonathan Maitland izgalmas, fontos kérdéseket, bizonyos tekintetben létkérdéseket tesz fel, és ezzel nem csupán a sportról szól. Hiszen az, hogy valaki átlép-e egy megengedhetetlen határt, vagy sem, már általános kérdés.
Jegyvásárlás:

TAGADJ TAGADJ TAGADJ: 2018. FEBRUÁR 21. 19H

TAGADJ TAGADJ TAGADJ: 2018. MÁRCIUS 24. 19H

Heisenberg youtube:

https://www.youtube.com/watch
v=FII6Jc7s_PY&feature=youtu.be

Tagadj Tagadj Tagadj youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=VjSbmnV0RE4

Amennyiben jegyet vásárol a fent említett előadásokra, jegyenként egy vouchert kap, amely az Orlai Produkciós Iroda Belvárosi Színházban vagy a Hatszín teátrumban játszott bármelyik előadására lehetőséget biztosít 50%-os áron való jegyvásárlásra 2018. március 1 és május 31. közötti időszakban játszott előadásra.

Legolvasottabb cikkek