Családi összejövetel a Családi kör új adásában


Május 24-től ismét új adásokkal jelentkezik a Dunán a Családi kör. Az adás érdekessége, hogy mintegy két hónapnyi távolságtartás után Rókusfalvy Lili a felvételen találkozott újra édesapjával, Rókusfalvy Pállal.
"Otthon töltöttem az elmúlt két hónapot és ezalatt nagyon figyeltünk arra, hogy betartsuk a szabályokat. A Családi kör jól keretbe foglalta ezt az időszakot, hiszen úgy alakult, hogy édesapámmal legutóbb a korlátozások előtti utolsó forgatáson találkoztam, most pedig az első forgatási napon láttuk egymást újra" - mondta Rókusfalvy Lili, hozzátéve, hogy a felvételek alatt is mindenki nagyon figyelt arra, hogy biztonságosak legyenek a körülmények.
Lilitől azt is megtudtuk, hogy hiába rutinos műsorvezető, a hosszú kihagyás rá is hatással volt. "Az első pillanatokban kicsit fura volt a kamerák előtt ülni, de ez néhány perc után elmúlt. Még jót is tett ez a kis pihenő, mert úgy érzem, hogy apukámmal rég voltunk ilyen jól egymásra hangolódva, mint most" - mondta.
Az első új adásban Oláh Gergő lesz a sztárvendég, akivel a rosszalkodó gyerekekről és viselkedésük okairól beszélgetnek a műsorvezetők. A rosszalkodás hátterében állhat a figyelemre vágyás vagy más frusztráció, esetleg a rossz minta követése. A szülő pedig büntet, parancsol, és közben a türelme is véges. Pedig rossz gyermekek nincsenek, csak gyermekek, akik nem jól viselkednek.
A Családi kör új részei a szokott időben, vasárnaponként 18.45-től láthatóak a Dunán.

Legolvasottabb cikkek