Eszeveszett Panorámás Meglepetés Buli a Dunán Jegyek már kaphatók!


 

December 14-én érkezik a hazai mozikba az Életrevalók rendezőinek új vígjátéka, a Franciaországban már milliók által imádott Eszeveszett esküvő  (12). A következő hetekben országosan több mozi premier előtt műsorra tűzi a filmet. Az egyik vetítésre igazán extravagáns helyszínen, különleges körítéssel kerül sor: december 2-án, szombaton este 7-től a csodás pesti panorámát kínáló TRIP Hajó fedélzetén (1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér, kettes számú móló) korlátlan pezsgőfogyasztás mellett mozizhatnak az érdeklődők, sok más meglepetés mellett.

A buliba olyan fiúkat és lányokat várunk, akiknek egy kicsit elege van a megszokott szingli életből és szívesen lazulnának egy nem hétköznapi buliban. Vagy éppen friss, vagy magukat frissnek érző házasokat, akik szívesen romantikáznának megint egyet. És persze a násznépet, akik újra koccintanának a párok egészségére és táncolnának, mint egy eszeveszett esküvőn! Egyszóval: mindenkit, aki különleges körülmények között szórakozna egy jó filmen, majd belevágna az éjszakába.

A vetítést követően a vendégek pazar Hungaria Extra Dry pezsgőkkel koccinthatnak, a jó hangulatról és a remek zenékről pedig az International Love Affair csapata, valamint egy igazi celeb vőfély, Pierre kapitány gondoskodik, de természetesen további meglepetésekkel is készülünk.

Jegyár: 4990 Forint, amely tartalmazza az eszeveszett mozijegyet, az eszeveszett popcornt, a korlátlanul fogyasztható eszeveszett pezsgőt és a belépőt az Eszeveszett International Love Affair Buliba. Vigyázat, a létszám limitált! Jegyelővétel itt.

Ha pedig elérkezettnek látod az időt, és a csajodat a nejeddé tennéd, írj nekünk, mert segítünk, hogy igazán emlékezetes lehessen a leánykérés!

A filmről bővebben:

Minden idők legsikeresebb francia filmje, az Életrevalók rendezői visszatértek ahhoz a műfajhoz, amely naggyá tette őket. Az Eszeveszett esküvő egy életigenlő, fergetegesen szórakoztató és felemelő mozi egy álomesküvőről, ahol minden rosszul sül el.
 
Max, a nagy rutinnal bíró rendezvényszervező hiába vezényelte már le grandiózus események százait, arra még ő sincs felkészülve, ami a XVII. századi francia kastélyban és annak parkjában történik. Óriási stábjával jó előre megtervez mindent, hiszen a kastély és a park minden szegletében tökéletes ünnepi hangulatnak kell uralkodnia, a többszáz vendégnek és persze a maximalista, kőgazdag vőlegénynek olyan estét kell biztosítsanak, amelyre azok életük végéig emlékezni fognak. Néhány apró baki után viszont kártyavárként kezd összedőlni az este. Max pedig csak a fejét kapkodja, hogyan tudná megakadályozni a teljes káoszt és megmenteni a nászt.
 
Az Eszeveszett esküvő nem az ifjú pár, a család és a barátok, hanem a háttérben dolgozók szemén keresztül mutatja be az eseményeket. Eric Toledano és Olivier Nakache filmje az elmúlt évek egyik legemlékezetesebb francia vígjátéka, amely a rendezőpáros korábbi filmjeihez hasonlóan (Életrevalók, Samba) nemcsak szórakoztató pillanatokat, hanem szeretettel teli karaktereket és felejthetetlen élményt nyújt.

Legolvasottabb cikkek