Halász Judit mesél sikerekről és megpróbáltatásokról az Ez itt a kérdés portréműsorábanPéldák, sorsok, titkok, vallomások... Mélyinterjúk a kulturális élet meghatározó személyiségeivel minden vasárnap 19 órától az M5 kulturális csatornán. Az Ez itt a kérdés - Portré e heti adásában Halász Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő, érdemes művész lesz Sipos Szilvia műsorvezető vendége.

"Nem születtem varázslónak" - így szól a Halász Juditról írt életrajzi könyvnek a címe, amit sokan meglepődéssel is fogadhattak, hiszen generációk nőttek fel a dalain, filmjein, színházi alakításain és élték át a varázslatot általa.

Az Ez itt a kérdés - Portré vasárnapi adásában megismerhetik a nézők a művésznő sikerekben és kihívásokban gazdag életútját. Szó lesz a Vígszínházban eltöltött 54 évéről, közel negyven filmszerepéről és több évtizedes zenei karrierjéről is. Pályatársak mesélnek róla: Lukács Sándor és Bálint András Kossuth- és Jászai Mari díjas művészek, illetve Kemény Győző, a Bojtorján együttes vezetője osztanak meg személyes gondolatokat, emlékeket az érdemes művészről.

Habár Halász Juditot számos erőpróbának kitette az élet, minden dala az életörömről és a szeretetről szól. A beszélgetésből kiderül, hogyan sikerült megőriznie a harmóniát és mi segítette át a nehézségeken.

Ez itt a kérdés - Portré vasárnap 19 órától az M5 csatornán!

Legolvasottabb cikkek