Kegyetlen könyveink most 40 százalékkal olcsóbban!

 

Az ember bizony kegyetlen: kitelik tőle, hogy felelőtlen kísérleteket végezzen állatokon, és mint ahogy az is, hogy értelmetlen háborút vívjon a rovarszerű arachnidák ellen a galaxis távoli sarkában. De vajon mi ennek az ára?

Nos, az biztos, hogy olcsóbb, mint eddig, mert akciónkban most 40% kedvezménnyel kapható az alábbi két könyv. Csapj le rájuk még ma!

Az akció ideje 2017.08.12 - 2017.08.19.

 

Diktafon a Muzsikus Rádióban fényképe.


Ez nem AZ a Szürke: jön a Shades of Grey
Ez nem AZ a Szürke: jön a Shades of Grey
Az ősz közeledtével elkezdjük bejelenteni új könyveinket is. Az első az itthon főleg A Jane Eyre eset miatt ismert Jasper Fforde izgalmas disztópia regénye, a Shades of Grey: The Road to High Saffront. A cím senkit ne tévesszen meg, Fforde regényének nincs sok köze a hírhedt Szürkéhez. A Shades of Grey olyan világot mutat be, ahol a társadalmi státuszt az határozza meg, ...

Tovább olvasás.

 

Diktafon a Muzsikus Rádióban fényképe.

 

Strandlabda? Napszemüveg? Frizbi? Elengedhetetlen kellékei a nyárnak. Most ha 4000 forint felett vásárolsz tőlünk a szerkesztőségben (vagy webshopos vásárláskor személyes átvétel esetén) választhatsz ajándékba egyet a három nyári ajándék közül! Az akció augusztus 31-ig tart.

 

Diktafon a Muzsikus Rádióban fényképe.


A Deadpool rendezője készít filmet a
Neurománcból
A Deadpool rendezője készít filmet a Neurománcból
Már többen vállalkoztak arra a nehéz feladatra, hogy filmre vigyék William Gibson cyberpunk klasszikusát, a Neurománcot, ám eddig egyik tervből sem lett semmi. Ezúttal a Deadpool rendezője, Tim Miller szeretné mozivásznon látni Gibson regényét. A producer Simon Kinberg lesz. Az új projekt még elég korai stádiumban van, de Miller igyekszik megvalósítani a tervet. Úgy tűnik, beigazolódni látszik egy korábbi pletyka, ...

Tovább olvasás.

 

Diktafon a Muzsikus Rádióban fényképe.

Legolvasottabb cikkek