M4 Sport: Gulácsi az egész ország előtt bizonyíthat a BL-benA legjobb meccseket továbbra is a közmédia adja: február 18-án és 19-én este 2020 első mérkőzéseivel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája, mint mindig, most is élőben az M4 Sporton. A közszolgálati sportcsatorna kedden 20.15-től az Atlético Madrid-Liverpool, míg szerdán - szintén este negyed 9-től - Gulácsi Péter révén az egyetlen magyar érdekeltségű nyolcaddöntőt, az RB Leipzig-Tottenham összecsapást tűzi műsorára.

„Továbbra is arra törekszik a közmédia, hogy mindig a legnagyobb érdeklődésre számot tartó mérkőzéseket közvetítse élőben. Éppen ezért kezdésként a jelenleg vitathatatlanul legjobb formában lévő, a legtöbb szakértő szerint a világ legjobb alakulatának számító Liverpool összecsapását mutatjuk meg abból a stadionból, a Wanda Metropolitanóból, ahol 2019-ben megnyerte a Bajnokok Ligáját" - mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

Szerdán az egyetlen még versenyben lévő magyar érdekeltségű találkozót láthatják a nézők a televízióban. Gulácsi Péter és a sérült Willi Orbán együttese, az RB Leipzig a tavalyi döntős Tottenham ellen lép pályára. A magyar kapus lassan kinövi a Lipcsét és ezt az M4 Sportnak köszönhetően az egész országnak megmutathatja.

A labdarúgás kedvelői a BL egyetlen fontos pillanatáról sem maradnak le: mindkét nap bő összefoglalót láthatnak közvetlenül a fő meccs után a másik aznapi találkozóról. A közvetítéseket péntekenként 20.30-kor a BL-péntek című műsor teszi teljessé.

Az M4 Sport ezen a héten sem csak a legnépszerűbb labdarúgó kupasorozatra koncentrál: kedden 18 órától a Ferencváros - Siófok női kézilabda bajnoki rangadót, míg szerdán 17.30-tól a Mol Fehérvár FC - Újpest FC labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzést közvetíti a BL-meccseket megelőzően.

Kövesse a Bajnokok Ligája-sorozat találkozóit 2020-ban is kizárólag az M4 Sporton és az m4sport.hu-n, valamint a MédiaKlikken.

Legolvasottabb cikkek