Motorral drótkötélen a Cirkuszok Világnapján!

 

 

 

A Magyar Nemezti Cirkusz színeiben Simet László egy 50 méter hosszú drótkötélen egyensúlyoz 20 méter magasban, hogy itthon is bemutassa

a 2012. Londoni olimpia záróünnepélyének légi attrakcióját.

 

 

Április 20-án Cirkuszok Világnapját idén is extra produkciókkal ünneplik a világszerte. A 25 éves jubileumi turnéja során Debrecenbe látogató Magyar Nemzeti Cirkusz ingyenes nyílt nappal ajándékozza meg közönségét. 

 

Izgalmas nap előtt állunk! Aki kedvet érez magában - a világszám légi motorprodukció megtekintését követően- maga is kipróbálhatja az artistaművészek kellékeit. A jeles nap alkalmából hosszú idő után újra trombitát ragad a Nemzeti Cirkusz alapítója, a Kossuth-díjjal is kitüntetett Richter József! Még a világhírű vendégművészek próbáira is beleshetünk; és azt is megtudhatjuk, hogy mit rejt az a hatalmas vörös függöny… A látogatás végén pedig egy laza sétát tehetünk a Magyar Nemzeti Cirkusz állatparkjában, ahol meg is etethetjük a különleges állatokat.

 

Az Arany Bohóc-díjazott Ifj. Richter József cirkuszigazgató és Európa egyik legszínvonalasabb utazócirkusza közel 100 családtagként tartott állattal - púpos tevékkel, zebrákkal, lámákkal, zsiráfokkal, elefántokkal és lovakkal…- járja az országot.  A Cirkuszok Világnapján délelőtt ingyenes nyílt nappal és légmotoros világszámmal, délután pedig a 25. Jubileumi Gálaműsor két előadásával várják a debreceni közönséget.

 

 

A 25. jubileumát ünneplő Magyar Nemzeti Cirkusz

 

  • CIRKUSZOK VILÁGNAPJA DEBRECENBEN –

 

április 20., szombat

 

Cirkuszon Világnapja extra produkció és nyílt nap: 11:00 - 12:30 óráig

 

Előadások aznap két alkalommal: 15 és 18 órától!

 

Debrecen (Balmazújvárosi úti TTL melletti területen)

Legolvasottabb cikkek