MTVA hírek fociról, Csak színház és más semmiről


Négy gólt kapott az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi játéknapján. Messiék még gólt sem tudtak szerezni Párizsban, a 4-0-s vereséggel pedig sokak szerint el is dőlt, hogy melyik csapat jut tovább. A hatalmas meglepetéssel zárult mérkőzést az M4 Sport élőben közvetítette, és 416 ezer tévénéző követte a meccs eseményeit a képernyők előtt a Nielsen Közönségmérés adatai szerint. A találkozó közvetítése a köztévé legnézettebb műsorszáma volt, amely 10,7 százalékos közönségarányt ért el.

Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közzé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.

 

 

Bővül a sztárcsapat: Dobó Kata, Tenki Réka és Klem Viktor a képernyőn

Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója a Csak színház és más semmi című hat epizódból álló sorozat második szériája 2017. február 24-től hetente, péntek esténként 20.30-tól lesz látható a Duna műsorán. Az új évadban olyan színészekkel bővült a sztárcsapat, mint Tenki Réka, Dobó Kata vagy Klem Viktor!

A második széria indulása előtt a mediaklikk.hu oldalon a sorozat eddigi részei újranézhetőek.

http://www.mediaklikk.hu/musor/csakszinhazesmassemmi/

 

Legolvasottabb cikkek

Hecz János: Ha én költő volnék