Múzeumok Éjszakája a vaci Tragor Ignác Múzeumban

 

2018 a Családok éve, melyhez kapcsolódik idén a Múzeumok Éjszakája is, Család és Kultúra címmel. A váci Tragor Ignác Múzeum rendhagyó családi programokkal várja látogatóit 2018. június 23-án, szombaton, 17 órától.

 

Az este folyamán a kicsiket kézműves sarok várja, de a vállalkozó kedvű nagyobbak akár megfesthetik saját idolukat is, vendégünk lesz egy igazi dúla, aki a születéshez kapcsolódó különleges szokásokról mesél, a végsőkig velünk tartókat pedig különböző zenei programok, kertmozi és egy igazi csemege - fáklyás éjszakai séta a 18. századi Vácon – várja majd.

 

Az este egyik újdonságaként figyelmükbe ajánljuk    Nyomozz velünk!  játékunkat - a feladatok teljesítéséhez csak kreativitásra, alaposságra és figyelemre lesz szükség. Nem kell mást tenni, mint kérni a megváltott jegyek mellé a térképet és részt venni egy maximum 5 tagú csapatként a játékban. A játékban való részvételhez a jegyek megváltása este 18:00 – 20:15 óráig van lehetőség! A játék kiindulási pontja a Memento Mori / Ars Memorandi Kiállítóhely.

 

Ezen az estén újra látható lesz a Múzeum régészeti gyűjteményének egyik legkiemelkedőbb darabja, egy közel 7000 éves, újkőkori női szobrocska is, valamint minden helyszínen több alkalommal szakmai tárlatvezetés várja az érdeklődőket. És hogy ne csak a szellemet tápláljuk, ezért folyamatos vendéglátással is készülünk.

 

A RENDEZVÉNY BELÉPŐDÍJAI:

- teljes áru: 1.000 Ft;

- kedvezményes: 500 Ft;

- családi: 2.500 Ft (2 felnőtt + max. 3 gyerek);

6 éves korig a belépés ingyenes!

 

A belépőjegy megvásárolható a Memento Mori és Pannónia Ház jegypénztárakban és minden programra érvényes!

 

A Múzeumok Éjszakája rendezvényünkre nem érvényesek a rendes nyitvatartási idő alatti ingyenes belépést biztosító kedvezmények.

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Legolvasottabb cikkek