Tengerentúli turnéra készül Hevesi Tamás

 

 

Hevesi Tamás ősszel az Amerikai Egyesült Államokba utazik, ahol egy magyar fesztiválon lép színpadra Las Vegasban. Ám ez még csak a kaland első állomása, hiszen több amerikai nagyváros után Kanadában is fellép majd az énekes. A sport területén is jelentős eredményt ért el Hevesi Tamás, aki a NYÁR 22-ben beszélt arról is, folytatná-e az edzői tevékenységet a jövőben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bajnokságban szerepelt a Mezőkövesd Zsóry FC második, megyei I. osztályba sorolt labdarúgó csapatának edzőjeként Hevesi Tamás a legutóbbi szezonban. „Az volt a küldetés, hogy olyan játékosokat neveljek, akik NB-s szinten is megállják a helyüket és ez sikerült is" - mesélte az énekes, aki eredményének köszönhetően megnyerte az Év edzője címet.

A későbbiekben örömmel vállalna ilyen feladatot még, bár az edzősködést a következő szezonban nem folytatja, ugyanis a zene kerül előtérbe az életében. Hevesi Tamás ősszel Las Vegasban egy magyar fesztiválon lép majd fel, ezt követően indul a turné, amely érinti többek között Seattle-t, Dallast és Torontót is.

Hevesi Tamás már többször bejárta Amerikát, vannak kedvenc helyei is, hogy melyek ezek, az megtudható a NYÁR 22 alábbi beszélgetéséből.

https://mediaklikk.hu/video/2022/08/12/hevesi-tamas-oktoberben-las-vegasban-koncertezik

NYÁR 22 - hétfőtől szombatig 10-től délig a Dunán

 

 

Legolvasottabb cikkek