Vangelis Filmzenei Koncert Szombathelyen!

 

 

 

December 19-én életre kelnek az Oscar-díjas zeneszerző világsikerű művei a Rómeó és Júlia musical sztárja, Kardffy Aisha és a Savaria Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

December 19-én Kardffy Aisha, a Savaria Szimfonikus Zenekar és a Budapest Énekegyüttes közreműködésével Vangelis legnépszerűbb alkotásait hallgathatjuk meg: „1492- A Paradicsom meghódítása", „Tűzszekerek", „Szárnyas fejvadász"..., hogy csak egy párat említsünk azok közül a korszakalkotó művek közül, melyek a teltházas budapesti Arénát követően most a szombathelyi közönség előtt elevenednek meg.

Kardffy Aisha, a koncert szólistája az év megkoronázásának tartja a koncertet. „A Papp László Budapest Sportarénában nemrégiben álmaim főszerepét alakíthattam a Rómeó és Júlia musical-ben dupla teltház előtt. Ennek a sikernek köszönhetem ezt a felkérést. Óriási megtiszteltetés számomra, hogy Vangelis világslágereket adhatok elő az Agora közönségének." - fejti ki a Aisha.

A nagyívű koncertet Európában előszőr Magyarországon láthattuk először Budapesten, és most Szombathelyen is életre kelnek a világ legnépszerűbb filmzenéi. Kihagyhatatlan koncertélmény az ünnepekre hangolódásban!

 

 

Vangelis Filmzenei Koncert

2019. december 19. csütörtök 19:00 óra

Agora Művelődési és Sportház (9700 Szombathely, március 15. tér 5.)

Szólista: Kardffy Aisha

A Savaria Szimfonikus Zenekar és a Budapest Énekegyüttes közreműködésével

Vezényel: Nyers Alex

Jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/vangelis-filmzene-koncert-112475/624254

https://www.facebook.com/events/413959442877547/

A Vangelis Filmzene koncert időpontja és helyszíne technikai okot miatt megváltozott a fenti szerint!

A szervező tájékoztatja azokat, akik korábban megvásárolták belépőjegyeiket, hogy számukra ugyanabban az árkategóriában biztosítják a helyet az Agora Művelődési és Sport központ.

 

Legolvasottabb cikkek