A Mozinet szeptemberi mozibemutatói

Az ősz első hónapjában két rendkívül izgalmas filmmel jelentkezünk

 


Végre megérkezik a mozikba az év amerikai vígjátékának titulált Sundance siker (Palm Springs), Horvát Lili új filmjét (Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre) pedig közvetlenül azután láthatja a hazai közönség, hogy Velencében és Torontóban bemutatkozott.


A filmekről részletesebben:

 
PALM SPRINGS  (12E)
(Palm Springs)
Magyarországi bemutató: 2020. szeptember 3.

Mit tennél, ha bármit megtehetnél, következmények nélkül? A szakítófélben lévő Nyles (Andy Samberg - Brooklyn 99 - Nemszázas körzet) napról-napra elkíséri barátnőjét egy Palm Springs-i esküvőre. Ugyanarra. Nyles ugyanis időhurokba került, és mindig ugyanaz az egyetlen nap ismétlődik az életében. Az éppen aktuális napon Nyles a menyasszony nővérére, Sarah-ra (Cristin Milioti - Így jártam anyátokkal) hajt, a vendégekkel gyűjtött tapasztalatait kihasználva persze gyorsan egyenesbe is kerül. Ekkor azonban Sarah is belekerül az időhurokba.
 
Az idei év vígjátékszenzációja a Sundance Filmfesztiválon debütált, majd az amerikai bemutatásának pillanatában kultuszfilmmé vált. A Palm Springs meglepő fordulatokkal teli, sokszor nézős romantikus kaland.


YouTube magyar feliratos előzetes


FELKÉSZÜLÉS
MEGHATÁROZATLAN IDEIG TARTÓ EGYÜTTLÉTRE  (16)

Magyarországi bemutató: 2020. szeptember 24.

Dr. Vizy Márta, a negyvenéves idegsebész szerelmes lesz. Fényes amerikai karrierjét hátrahagyva visszatér Budapestre, hogy új életet kezdjen Dr. Drexler Jánossal. Ám hiába vár a Szabadság-híd pesti hídfőjénél: a férfi nem jelenik meg a randevún. Márta kétségbeesetten a keresésére indul, de amikor rátalál, Drexler azt állítja: sohasem látta őt azelőtt. Márta kételkedni kezd magában. Lehet, hogy annyira vágyott a férfira, hogy csak a fantáziája játszik vele? Úgy dönt, nem utazik vissza Amerikába. Egy budapesti kórházban vállal munkát, és nyomozni kezd Drexler János után.

Horvát Lili, a Szerdai gyerek sokszoros díjnyertes rendezőjének második nagyjátékfilmjében valóság és képzelet csúszik össze egy szerelmes nő fejében.


YouTube előzetes
YouTube filmrészlet

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!