A Műhely Könyvklub decemberben mesét sző

****

 

 

Az Aquinói Szent Tamás Keresztény Közéleti Műhely Könyvklubjának következő eseményére 2021. december 14-én kerül sor. A közelgő karácsony miatt a téma ezúttal a család. A résztvevők Kreil Melinda meseterapeuta segítségével indulnak képzeletbeli útra a mesék világában. A Műhely Könyvklub eseményén a részvétel ingyenes, a helyszín a Belvárosi Plébániatemplom altemploma.

 

Az Aquinói Szent Tamás Keresztény Közéleti Műhely Dr. Osztie Zoltán plébános vezetésével indította útjára a Műhely Könyvklubot. Az első eseményre 2021 novemberében került sor, a Műhely Könyvklub 2021. december 14-én (kedden) 18:00 órakor ismét várja az érdeklődőket.

A mesék nemcsak a gyerekek lelkét varázsoljak el, gyógyítják meg, hanem a felnőttekét is. A Műhely Könyvklub keretében ezért ezen az estén a felnőtteknek szól a mese.

Közeledik a karácsony, a családok egyik, ha nem a legszebb ünnepe. A mesék és az ünnepek összefonódnak, a történetek segítségével újra és újra átélhetjük a csodákat. A Műhely Könyvklub decemberi eseményén Kreil Melinda meseterapeuta segítségével indulunk képzeletbeli útra, hogy felkészüljünk az ünnep misztériumára.

A Műhely Könyvklub eseményén a részvétel ingyenes, a helyszín a budapesti Március 15. téren álló Belvárosi Főplébániatemplom altemploma. Az esemény megtartására az érvényes járványügyi előírásoknak megfelelően kerül sor. 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek