Az elmúlt évek egyik legjobb történelmi regénye végre magyarul is elérhető

Szerkesztőségünkben nagyon büszkék és bizakodóak vagyunk, mert egy elképesztően különleges kötetet hozhattunk most el a magyar olvasóközönségnek

A történelmi regények műfaja elképesztő népszerűségnek örvend olvasóink körében. Nem is csoda, hiszen a fantázia világánál csak az lenyűgözőbb, ami valóságos tényeken alapul! Szerkesztőségünkben nagyon büszkék és bizakodóak vagyunk, mert egy elképesztően különleges kötetet hozhattunk most el a magyar olvasóközönségnek.
Juan Francisco Ferrándiz majdnem 700 oldalas könyve a 9. század Barcelonájába repíti az olvasót, egy háború által megrázott, véres és sötét „elátkozott földre". Hogyan lett ebből az elhagyatott helyből az akkori világ egyik lüktető és virágzó központja, majd a ma is ismert lenyűgöző nagyváros? Erre a kérdésre ad választ Az elátkozott föld, amelyet sokan az elmúlt évek egyik legjobb történelmi regényeként emlegetnek.
A könyv nagy terjedelme ellenére könnyen olvasható, és az intrikával, háborúval és izgalommal teli történetvezetés miatt szinte letehetetlen. A szerző a nagy történetmesélőkre jellemző alapossággal és képzelőerővel mutat be egy sötét korszakot, egy méltóságából alig valamit megőrző legyőzött várost, valamint néhány bátor férfit és nőt, akik szívvel-lélekkel harcolnak otthonuk szabadságáért és felemelkedéséért. Szeretettel ajánljuk a történelmi regények kedvelőinek!


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek