Elmélkedés-szívcsakra

Testünk energiaközpontjai nem mindig működnek megfelelően. Alul-, vagy túlműködhetnek, illetve mértékükben is eltérések lehetnek.


„A fény

 

Légy ereje a fénynek, s a fény lesz a te erőd! Add át magad a szépségnek, amely a fény erejében lakozik! Lásd meg, hogy milyen különleges ragyogással vonja be az Isten, mind élő, mind élettelen teremtményeit! Nézz meg egy tárgyat a homályban! Színei tompák, körvonalai haloványak, szinte fenyegetőek. Nézd meg újra, mikor fénnyel ragyogja be a nap, közvetlenül egy csodás nap reggelén! Minden szín, mi a szemnek gyönyörűség, s minden forma, min látásunk elidőzhet, a maga pompájában, tökéletességében ragyog.

Legyél te a fény, légy te ragyogás elhozója, légy a reggeli napsütés, a körülötted élők életében! Légy te a hajnal a sötét éjszakák után!

Hívd fel figyelmüket a szépségükre, különlegességükre! Tedd számukra láthatóvá a körvonalakat!

Hozd el számukra a világosságot, és tüntesd el az életüket elfedő homályt! Fénynek lenni csodálatos, hisz a fény maga az őszinte és színtiszta önzetlen jóság. Akarj a napsütés lenni, akard beragyogni mások életét az ők, és a saját boldogságodra! Akard, és meglátod az emberek fürödni akarnak majd fényedben.

Csodálatos dolog adni, jóságot és szeretet adni pedig maga a harmónia. A szeretet fénye keresztülvágja magát a legsötétebb szomorúság okozta éjsötét tengeren is. Mindenható és mindent legyőző erővel bír. Felolvasztja a jeget, megolvasztja az emberi szíveket szorító fagyot, és melegséggel tölti el a lelket.

A lélek tábortüze a jóság, és köré ülhetsz, ha a jóságot megosztod másokkal. Minden ember vágyik e tűz melegét érezni arcán, érezni biztonságot nyújtó simogatását. Add meg egy embernek, hogy érezhesse a lelkét ápoló lobogást, hogy ragyoghasson tüzének fényénél, és meglásd, életed többszörösen válik mind és mind ragyogóbbá, úgy ahogyan te szeretnéd.

Mert ki jóságot oszt, jóságot kap, ki szeretni tud, szeretni fogják, s ki a boldogság őre, vigyázni fognak reá az ég angyalai. Lásd el a téged körülvevő világot örömmel és látni fogod, hogy holnap már mások is megteszik, holnaputánra pedig így lehet jobbá és szebbé a világ.

Tégy jót egy idegennel, oszd meg vele a belső fényedet, s nem lesz idegen számodra többé. Lelketek fénye együtt ragyogja majd be a sötétség óráiban az eget s a körülöttetek élők lelkének sötét borúját, hogy a homályba utat törjön a ragyogás."

Szívcsakránk nemcsak szív- és érrendszeri megbetegedéseket okozhat, hanem érzelmi szinten is korlátozhat bennünket.

Mi okozhatta ennek sérülését?

- érzelmi sokkélmény

- szeretethiány

- rossz szerelmi kapcsolatok

- hiányérzet

- csalódások

- hamis illúziók

...és így tovább.


A felismerés most is az első és legfontosabb lépés. Kérjétek meg Rafael arkangyalt és Őrangyalaitokat, hogy jöjjenek segítségetekre, és menjetek vissza addig múltatokban, amíg meg nem értitek mikor és miért sérültetek ezen a szinten!

Lássátok zöld színben mellkasotok körül tündökölni csakrátokat, és nézzétek meg, láttok-e benne apró elszíneződéseket, vagy foltokat! Próbáljátok meg fénnyel és pozitív gondolatokkal kimosni ezeket, és stabilan vizualizáljátok intenzív, gyönyörű színét.

Ásványok közül az aventurin és a rózsakvarc erősíthet bennetek, viseljétek medálként a szívetek felett, vagy hordjátok magatoknál marokkő formában (folyó vizes tisztítás után.)

Színterápiában a rózsaszín és zöld, akár együttes viselése is fokozhatja az energiaáramlást.

Legyen elég türelmetek önmagatok felé (mindig, ha új dolgot próbáltok), hiszen ez nem könnyű feladat, de ha képesek vagytok rá, és kinyitjátok szívetek kapuját, a boldogság és szeretet mindent átható sugara járja át testeteket.

Miért fontos ez 2011-ben különösképpen?

Sok írást olvashattok a dimenzióváltásról és 2012-ről (erről én is közzéteszek itt saját írásokat), de tudnotok kell, hogy minden tiszta szívű embernek még dolga és feladat van a Földön, és nem a világvége közeledik.

Viszont én magam is kaptam olyan információkat angyalaimtól, hogy furcsa kapcsolatok szövődhetnek ebben az évben, sokéves barátságok múlnak el, hamis és felszínes kapcsolatok múlnak el, és látszólag lehetetlennek tűnő kapcsolatokból születhetnek tápláló viszonyok.

Azok a szerelmek, melyek ebben az évben kötődnek, és megérintenek bennetek, és közös erővel beengeditek szívetek mélyébe, még ha akadályokkal teli is, ebben az életetekben végigkísér benneteket. A házasságok is különös köteléket kapnak, csillagszülöttek sokasága készül leszületni, és keresi megfelelő szülőit.

Ha van elég bátorságotok, elszántságotok, türelmetek, energiátok és tiszta forrásotok, akkor a leggyönyörűbb emberi és égi kapcsolatok nyitva állnak számotokra, ehhez szükséges hát tiszta szív.

RAFAEL ARKANGYAL ÜZENETE:

"Édes Gyermekeim!

Ti, akik fényből születtetek, és vállaltátok, nehéz sorsotokat a Földön, ne feledjétek, hogy hatalmas kincs rejtőzik szívetekben.

Határtalan szeretet és odaadás, gondoskodás és megértés lakozik ott.

Segítsétek és szeressétek hát egymást, hogy nyugodt, békés otthont teremtsetek.

Mi, angyalok boldogan segítünk nektek ebben, csak kérjetek tőlünk!

Jusson el most szívetekbe a gyógyító zöld fény, és érezzétek önmagatok szeretetét! Milyen csodálatos, ugye? Osszátok hát meg másokkal is, nézzetek szét magatok körül: gyermekeitek, szüleitek és testvéreitek, barátaitok és szerelmetek, házastársatok és szomszédotok... mindenkinek szüksége van a szeretetre."

Veletek vagyok a gyógyulásban és hiszek bennetek rendületlen hittel,
szeretettel:

n.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Juhász Kató
#4. 2011. augusztus 30. 17:43
Mióta úgy élek, hogy szeretetet próbálok adni sokaknak, mindenkin segíteni akarok, aki boldogtalannak , szegénynek látszik, vagy bármi baja van, rengeteg jó dolog történt velem.
Halmozottan kapja vissza az ember a jóságot, amit ad.
A párom szokta mondani: néha vedd észre a
túlkapásaidat, nem te vagy a Megváltó.
Nem sokáig tud rám hatással lenni, újra kezdem.
Szép írásodat köszönjük!
janos
#3. 2011. augusztus 30. 17:13
Elfogadva!
A szeretet csodálatos dolgokra képes
Raffael, Ariel, Mihály, Adinel. Matradon, egyetemes ibolyaláng legyen segítségünkre.
János
Balage
#2. 2011. augusztus 30. 15:34
Tetszik a pozitív kisugárzás, ami írásaidból jön.
Köszi!
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek