Hamarosan SIRHA ÉS BOCUSE DOR!!!!

Idén február 4-6 között rendezi a Hungexpo a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítást

2014 óta negyedik alkalommal gyűlik össze a teljes szakma - az élelmiszeripar, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar, csomagolóipar és gasztronómia területéről - a régió legjelentősebb fórumán.

Európa legnagyobb élelmiszeripari és horeca szakkiállításának régiós eseménye nem egyszerű kiállítás: az iparág innovációinak bemutatása mellett tapasztalatcsere, lehetőség arra, hogy a részvevők szakmai kapcsolatokat építsenek, megismerjék a legfrissebb iparági trendeket, és a legjobbak összemérjék tudásukat. A két évente megrendezett esemény legutóbb 21.500 szakmai látogatót vonzott a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba. A szervezők előzetes várakozásai és a regisztrációk alapján ez idén sem várható másképp, ami nem meglepő, hiszen a kiállítás ismét rendkívül széles programkínálattal várja a szakmai érdeklődőket.

A Sirha Budapest 2020-ban is olyan rangos programoknak ad otthont, mint, mint a Bocuse d'Or magyar döntője, a Sirha Budapest Desszert Verseny, a Közétkeztetési Szakácsverseny, vagy a most először a rendezvényen zajló Jeunes Chefs Rôtisseurs, fiatal szakácsok versenyének hazai döntője.

A szakkiállítás mindezek mellett számos konferenciát, bemutatót, és több mint 300 kiállítót vonultat fel, akik mintegy 30.000 négyzetméternyi területen prezentálják termékeiket, szolgáltatásaikat, innovációikat. A kiállítás nemzetközi mivoltát jelzi, hogy a bemutatkozó vállalkozások közel 30%-a érkezik külföldről.

A Sirha Budapest kiemelt szakmai partnere a METRO Kereskedelmi Kft., kiemelt médiatámogatója a Trade magazin.

 

Helyszín:
HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ

(1101 Budapest, Albertirsai út 10. ) 'A' és 'G' pavilon

Belépés az F pavilonon keresztül, megközelítés a III-as kaputól.

Nyitvatartás:

2020. február 4-6.

Minden nap 10.00 és 18.00 óra között

Belépés:

A kiállítás látogatása 2020-ban is a legutóbb megszokott módon, az F pavilonon keresztül lehetséges. A Hungexpo revitalizációs programja miatt a parkolóhelyek száma korlátozottabb, kérjük, aki teheti tömegközlekedéssel érkezzen.A Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításra csak a szakmai képviselők léphetnek be. Számukra a belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció során a látogatónak meg kell adnia vállalata adatait, melyet a szervezők, a szakmaiság biztosítása érdekében ellenőriznek és szükség esetén szűrnek. A rendezvényre belépőjegy is vásárolható a kiállítás honlapján előzetesen, illetve a helyszínen. A díjmentes regisztrációs felület, illetve bővebb információ a kiállítás honlapján található: www.sirha-budapest.com

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek