HATALMAS SIKERREL ZÁRULT A VESZPRÉMI PETŐFI SZÍNHÁZ ERDÉLYI TURNÉJA

Tartalmas és értékes turnét zárt a Veszprémi Petőfi Színház Erdélyben.

 

Július 22-én 19:00 órától Nóti Károly-Fényes Szabolcs-Szenes Iván: Nyitott ablak című zenés játékát láthatta a közönség a csíkszeredai Művelődési Házban. Novotny bonyodalmakkal teli, szórakoztató története felejthetetlen kikapcsolódást nyújtott a nézők számára, akik álló tapssal és megható ünnepléssel köszönték meg a produkciót. Július 23-án 18:00 órától a veszprémi társulat a XXX. Bálványosi Szabadegyetem és Diáktábor keretében, a Magyar Teátrum Színházi Sátorban, a Magyar Teátrum Színpadon mutatta be az előadás keresztmetszetét, amelyet közönségtalálkozó és kötetlen beszélgetés követett.

Az előadások mellett ismét szakítottak időt jótékony látogatásra is, visszatérő vendégként a Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány megalapítója által létrehozott gyermekotthonba vittek játékokat a hálás gyermekeknek, akiknek - a színház meglepetés vendégeként - Lufibohóc is mosolyt csalt az arcára.

A Veszprémi Petőfi Színház társulata továbbra sem pihen, hiszen július 28-tól indult CARPE DIEM! ifjúsági táboruk második turnusa a Balatonalmádiban található Magtár Rendezvényközpontban, a Kerényi-program részeként, és folytatódik a színház nyári programsorozata is

 

Kép forrása:
Veszprémi Petőfi Színház

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek