Irodalmi kvízkötettel állt elő a POKET Zsebkönyvek

Gundel-Takács Gábor ajánlásával látható az automatákban és rendelhető online

 

 

 

 

Irodalmi kvízkötettel állt elő a POKET Zsebkönyvek. A kötet nagykövete ez alkalommal pedig nem más, mint Gundel-Takács Gábor. A zsebkvíz klasszikus papírformájával az offline, kézzel fogható jelenlét élményét szeretnék elősegíteni a hosszú, korlátozásokkal és digitális jelenléttel teli időszak után.

A nemrég megjelent kvízkötet célja, hogy a kvízjátékosok irodalmi tényeken és ismeretanyagokon, idézeteken és életrajzokon keresztül a csapatmunkára, a közösen felfedezett tudás örömére találhassanak rá.

„Persze, az okostelefonokról minden információ egy kattintásra elérhető. A megszerzett és magunkévá tett, »offline« tudás azonban felvértez, kíváncsivá és érzékennyé tesz, segít megérteni, rendszerezni a körülöttünk száguldó világot, a mindenkit elárasztó információhalmazt." - olvasható a kötet előszavában.

Az új kötet sem maradt nagykövet nélkül, ez alkalommal Gundel-Takács Gábor ajánlásával láthatjuk az automatákban vagy online. A többek között az Áll az alku! és Maradj talpon! vetélkedő műsorvezetője így nyilatkozott a kötet kapcsán:

„Korunk nagy tévedése, hogy mindent meg lehet keresni a »gugliban«. Mert keresni csak az tud, aki kérdéseket tud feltenni. Gondolkodni csak az tud, akinek vannak gondolatok a fejében. Csak a tudásból lesz bölcsesség."

A kvízeket Balaton-parti napozásokhoz, hétvégi házas pihenésekhez vagy baráti, családi összejövetelekhez is jó szívvel ajánlja a POKET Zsebkönyvek csapata.

 

A kötet április 30-tól elérhető a POKET automatákban és a poketonline.hu oldalon.

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek