Könyv könyv hátán - Petrozsényi Nagy Pál: Cirkusz

Ez alkalommal Rendhagyó bemutatót tart a Tollal.hu csapata, ugyanis újból Petrozsényi Nagy Pál egyik könyvét húzzuk elő abból a bizonyos kalapból...

 

 

Természetesen semmi sem lehet véletlen, hiszen alig telt el két hét, mióta említett szerzőnk Életképek című könyvével együtt magát az írót is bemutattuk, máris egy újonnan megjelent kiadvánnyal kell visszatérnünk.

A Cirkusz című könyv címével ellentétben nem a fűrészporos, artistákkal, bohócokkal, állatidomárokkal zsúfolt óriási színes sátrak világába viszi el az olvasót, bár egyes elemei hellyel-közzel azért itt is megjelennek. A történetek színpada egy sokkal nagyobb porond: maga az Élet, ahol nincsenek mindig reflektorok, nem tudunk bármikor felállni és kisétálni, ha unalmas az előadás, mert mi magunk vagyunk a szereplők. Petrozsényi Nagy Pál saját életének tapasztalatait sűríti bele a szarkasztikus humorral átszőtt történetekbe.

Miközben jól szórakozunk olvasás közben, bepillantást nyerhetünk az elmúlt évtizedek történelmébe, amelynek eseményeit saját bőrünkön mi is megtapasztalhattuk. Szókimondó, egyedi stílusú kötet, amelyet nem lehet letenni. A sorok beleégnek a tudatunkba, befészkelik magukat gondolatainkba. A szerző tükröt tart elénk, amelynek segítségével eldönthetjük, hogyan dolgozzuk fel mindazt, ami történt és hogyan éljünk tovább, nem feledve a múltunkat, keresve a helyes utat saját jövőnkben...Kiadás éve: 2011

Bookline ára: 2464 Ft (Arra kérnénk mindenkit, aki a könyv megvételét tervezi, hogy a Tollal.hu-n keresztül kattintson leges-legalul a Bookline sorára, és azon keresztül keressen rá a könyvre. Minden rajtunk átfutó regisztrációval, illetve könyvvétellel minket is támogattok. Előre is köszönjük! Szerkesztőség)

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Petrozsényi Nagy Pál
#7. 2011. március 26. 11:32
Köszönöm.
előzmény: katuska hozzászólása, 2011. március 25. 22:01
katuska
#6. 2011. március 25. 22:01
Gratulálok!
Petrozsényi Nagy Pál
#5. 2011. március 25. 17:00
Bocsánat, figyelmetlen voltam. Természetesen én is ezt ajánlom, és hogy némileg illusztráljam is kedvenc Cirkuszomat, kedves figyelmetekbe ajánlom Új világ című novellámat.
előzmény: Balage hozzászólása, 2011. március 25. 15:54
Balage
#4. 2011. március 25. 15:54
Azért mi jobban szeretnénk, ha rajtunk keresztül menne a bookline rendelés, semmint közvetlenül, mert úgy nekünk is leesne némi mani anélkül, hogy bárki kárt szenvedne ;o) Úgyhogy amennyiben valaki onnan venné a könyvet, légyszi, előbb jöjjön a tollal-ra, és onnan kalauzolja el magát a bookline-ra(legalul) :D
előzmény: Petrozsényi Nagy Pál hozzászólása, 2011. március 25. 15:50
Petrozsényi Nagy Pál
#3. 2011. március 25. 15:50
Köszönöm a könyvismertetést. Valójában nem új könyv, mert már másodkiadásban jelent meg, de alaposan átdolgozva, ezért aki esetleg olvasta már, nem bánja meg, ha másodszor is fellapozza. Megrendelhető a www. bookline.hu mellett a lira. hu weboldalon. Természetesen írom, sőt, már meg is írtam a következő könyvemet, bár ennek kiadására sajnos még egy évet várnom kell.
előzmény: Balage hozzászólása, 2011. március 25. 14:06
Balage
#2. 2011. március 25. 14:06
Mamma mia!!!
Hogy nekem mennyi könyvet kell beszereznem :D... Márpedig az biztos, hogy az elkövetkező időszakokban ráhajtok erre a könyvre is ;o)
Teljes szívből gratulálok ezen megjelenésedhez is. Remélem, hogy pár hónapon belül ugyanilyen váratlan megjelenéssel örvendeztetsz meg minket ;o)
Hozzászóláshoz jelentkezz be!