MEGÚJULT A CSALÁDI FELFEDEZŐ HÁTIZSÁK!

A hátizsák július közepétől a múzeumi boltban kapható! Hátizsák ára: 3300 Ft/db (mellé belépőjegyet kell váltani)

 

A hátizsák tartalma: felfedezőfüzet, íróeszközök, hegyező, párna, témánként változó meglepetés csomag.

A hátizsákot kiegészítő további eszközök kaphatóak a múzeumi boltban.

Ezt a hátizsákot nem kell letenni a ruhatárban!

A család kutatócsapatként fedezheti fel, hogy a Múzeum állandó kiállításai milyen titkos kincseket rejtenek. A hátizsákban minden ott lapul, amire szükség lehet a felfedezés során. A játék nem ér véget a múzeumban, egy meglepetés csomag otthoni mókára hív.


Őskori túlélőkalauz
Felfedező füzet 5-7 éveseknek

Beszippantott egy időörvény! Csukd be a szemed, nehogy elszédülj! Amikor kinyitod, az ősember világában találod magad. Tudod, hogyan élj túl az őskőkorban, ahol a mamut, a barlangi medve és az őstulok az úr? Segítségedre lesz ez a kalauz, amely minden fontos tudnivalót tartalmaz.

Segítség! Elvesztem Pannóniában!
Felfedező füzet 5-7 éveseknek

Repülj vissza a Római Birodalom korába! Képzeld magad a pannóniai Savaria híres városába, ahol Isis istennő tiszteletére rendeztek egy fényes ünnepséget. Ámulatba ejtenek a hatalmas kocsik, a sok ember és a nyüzsgő piac ezerféle illata. Éppen ezeket csodálod, amikor észreveszed, hogy valami nincs rendben. A probléma megoldását a füzetben találod!

Utazás a három részre szakadt Magyarországon
Felfedező füzet 8-13 éveseknek

Pattanj lóra, és látogasd meg a rég nem látott rokonságot a három részre szakadt Magyarországon. Utazz a Magyar Királyságon át, ahol a Habsburg császár az úr, látogasd meg a török pasa székhelyét a török hódoltság területén és kalandozz az erdélyi fejedelem csodákkal teli földjén. Vigyázz, nehogy útonállókkal találkozz! Merre indulj ezek után? A füzet majd segít!

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek