Mellékhatás

avagy a kanos Kaméleon két élete

 

Furcsa fintorokat szán az élet jó pár honfitársunknak. Így történt ez kaméleonná vált Kami barátunkkal is.

 

Felmenői sajátosan egyengették léte fonalát, kezdve fogantatásától, amit pont a legviharosabb időszakra tettek. Forradalom dúlta kis hazánkat, és a fiatal pár hol is tudott volna legőrületesebbet szerelmeskedni, mint a pincében, ahol épp összezárva fagyoskodtak bérházuk majd összes lakójával, hogy csak néhányukat említsem: Gizi nénivel a bajuszos viceházmesterrel, az ő félresikeredett Józsikájával, aki épphogy totyogott lánynak öltöztetve, Melákékkal a harmadikról, ők szép-szálra cseperedett serdülgető, pattanásos  fiaikkal kuksoltak a sarokban összetákolt pamlagon. Ármin bácsiékkal a földszintről, akik otthon is maradhattak volna, mert ha dől a fal, hát az biztosan az ötödik emeletről rendezi a házat. Itt legalább színházi előadásnak is beillett Kami szüleinek hörgése, vinnyogása a foszlott paplan alól....legalább elütötték a múlni sehogyan sem akaró időt: készült a kicsi Kami egyszer, kétszer, sokszor...

 Apja filmes szakmája kapcsán Ollókezű Edvárdként vagdalta a kockákat, természetfilmben szerepeltette hőn szeretett nejét, aki kiváló képességekkel játszotta az Imádkozó Sáskát, hisz hol a pártházban, hol a templomban múlatta idejét kaméleoni erényekkel megáldva, már ami a színe változtatásait illeti. A férfinépet is kedvére valóan fogyasztotta hűen önmagához, fejek hullottak, s galád módon végzett útját sehogyan sem egyengetni akarókkal. Vajon hány uraság feje bánta sáskai szokásait, kikkel felkapaszkodási vágya folytán esett hol ágynak, hol íróasztal tetejének. Valószínűleg Kami ettől lett oly mesés színpompával megáldva, már kora gyermekkorától anyjától tanulván tökéletesen használta két-akár többszínűségét, bár még keveset sejtve személyiségzavara gyökereiről. Nemi identitása is ekkor bontakozott, kedves nénéje segedelmével, aki náluk töltvén ideje éjszakai részét szívesen mutatott takaró alatti trükköket hol Kaminak, hol kisöccsének, olykor hármas „párnacsaták" alkalmával szüléi hörgését, vonyíkolását éjről éjre hallgatva. Serdülgetvén Kami egyre kevésbé érezte igazán hovatartozását, talajvesztett világában élte napjait, hol fiú, hol lánybarátokat keresve. Osztálytársai elhúzódtak tőle, érezve, hogy valami nincs rendjén a fejében, minek aztán nevelési tanácsadó, pszichiáter lett a vége, anyja imádott kis Kamikája hibriddé lett. Naphosszat csak ücsörgött, ölében matatva, és azon járt esze, hogy vajon most ő kaméleon, sáska, vagy egy hímnős hermafrodita. Bújta is a pornóirodalom „remekeit", hátha megoldást talál önön magára. Persze e tevékenysége szüléit cseppet sem zavarták, hisz észbéli képességei az egekben szálltak kiváltképp reál tárgyak terén aratta a babérokat. Így a temérdek matek közé igazán becsusszanhatott egy-két pucérság. Egyébiránt családi vonásként könyvelték el különc szokásait, ahogy apja mondta:

- Anyád is mindenevő szexőrült édes gyerekem, ez már családban marad.-

Nénéje és anyja felváltva segítették kéjmámorát, így hát őket tömjénezte későbbi kapcsolatai során, keresve lányok-asszonyok ölében hasonmásukat.

Anyja őrületes féltékeny nevelésének, és majd harmincéves koráig idegen nőkkel való szexuális kapcsolat tiltásának köszönhetően sorra elbuktak arái, akiket Kami felé bár negédesen, de háta mögött fertelmes gonoszságaival tudott távol tartani szerelmetes hibridkéjétől, hogy saját vágyait élhesse ki véle, amit Kami kora gyermekkorától fogva természetesnek vélt. Titkon ugyan a világ előtt, de simogatásai révén emelte orgazmussá gyermeke hevületét, miközben ő egyre többet kapkodta befelé a pszichiátere és anyja javasolta pirulákat. Így mellékhatások is jelentkeztek, ugyanis Kami kezdett rájönni, hogy az addig szégyellős, szende fiúcskaméret hetyke, termetes szerszámmá változó hatalommal bírt. Szexmániája már a házon túl is híressé tette, önbizalma kezdett elhatalmasodni rajta. Kis garzonja fergeteges orgiák színterévé változott, bírta éjt nappallá téve az iramot, akár napokig is képes volt ágaskodását szítani, ezt persze a gyengébbik nem sokasága fémjelezte. Imádkozó Sáska anyja is kért olykor a jóból, a házban is suttogták már a szomszédok, ugyanis fiacskája szobájából kiszűrődött a pincéből már jól ismert vinnyogása.

Kami egyre magabiztosabb lett, de egy alkalommal elszámította magát, elfogyott a pirula, és mivel anyja sehogyan sem tudta előteremteni a jól megfizetett dokit, így mellék-mellékhatásként magágba roskadva konstatálta a valót: szerszámlankadás, depresszió, visszahúzódás, személyiségzavar, mániákusság az eredmény. Rá kellett jönnie, hogy ez az igazi énje, és nem a felfegyverzett dalia.

Épp, miközben szokásos fürdőbéli játszadozását végezte szólalt meg csengője. Felcihelődött, és bizonytalanul nyitott ajtót. Egy húszas éveiben lévő kissé elhanyagolt külsejű fiú állt ott.

- A nővérem ajánlotta, hogy korrepetálna matekból.- kezdte halkan mondókáját.

- Hogy én?- kérdezte a bizonytalansági skálán háromezres mércével Kami, majd betessékelte a fiút. Épp ekkor érkezett meg Imádkozó Sáska asszony egy jókora adag tablettát kezébe nyomva fiacskájának. 

- Végre sikerült szereznem édesem, este jövök.- darálta elviselhetetlen hangján, s már fordult is kifelé, persze szeme sarkából végigmérve újabb ellenfelét, a srácot, amin bár kissé meglepődött, de talán örült is, hogy végre fiúmenye is lehet, mert ugyebár ő nem lehet ellenfél.

 

Ismét eluralkodott Kamin a pirulái mellékhatása. A fiú egyre többször fordult meg nála, fizetség helyett „párnacsata" lett a vége. A mi kis Kamink, aki a gyógyszerei nélkül csak egy szürke egér cérna farokkal, mostantól lepedő-akrobatává vált fiatal barátja mellett. Persze olykor még anyja remegő keze is besegített, hogy édes fiacskája minél jobb közérzetnek örvendhessen. Tetszelgett ebben a szerepben, hogy hol néhány elhanyagolt asszonyt, hol ifjak kegyét, illetve ölét keresve hajszolhatta a gyönyöröket.

 

Persze ekkora betegséggel a munka frontján képtelenség helyt állni, így Sáska anya vásárolt Kaminak rokkantságot, most szép kis állami apanázsból éldegélhet herén, persze nagybetegnek kikiáltva.

 

Ha néhány házbéli kíváncsi kérdése rátalál, csak annyit mond:

-Bizony, bizony, ez az iszonyatos mellékhatás.

 

 

2016.05.20.                                                                    Mimmy

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Answer
#2. 2016. május 27. 12:27
Nagyon kemény, mondhatni borzasztó...
Ölellek
Answer
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek