POWER OF LOVE: THE MOVIE

MÁR VÁLTHATÓK JEGYEK A SEVENTEEN POWER OF LOVE: THE MOVIE CÍMŰ, ÁPRILIS 20-ÁN ÉS 23-ÁN MOZIKBA KERÜLŐ ZENÉS DOKUMENTUMFILMRE 
Előzetes: https://youtu.be/ONmxMBlzEiM

A K-POP KORONÁZATLAN KIRÁLYAI

A világhírű K-pop banda, a SEVENTEEN előrukkol első mozifilmjével!
A fiúk Koreában 5 platinalemez büszke tulajdonosai, az amerikai Billboard 200-as listát két egymást követő héten át vezették, a japán Oricon sikerlista élén szerepelnek... egyszóval a jelentős nemzetközi sikerlisták egyértelmű sztárjai.

Te se maradj le látványos fellépéseikről és a 13 taggal készült mélyinterjúkról, valamint azon emlékek felidézéséről, amelyek a CARAT-tal (speciálisan ennek a fiúcsapatnak a rajongóival) való együttműködésük jelenét és jövőjét is bearanyozzák!

A SEVENTEEN mozifilm formájában Hozzád is eljuttatott szerelmeslevele a világot körbeölelő szeretetet tolmácsolja a CARAT részéről is! Élő koncertfelvételek és szívből jövő üzenetek a nézőknek a banda mind a 13 tagjától!

A SEVENTEEN nevű formáció, tagjai: S.COUPS, JEONGHAN, JOSHUA, JUN, HOSHI, WONWOO, WOOZI, DK, MINGYU, THE 8, SEUNGKWAN, VERNON és DINO - újraírják a műfaj történelmét! OH Yoon-dong rendező készítette a róluk szóló dokumentumfilmet.

A 2 milliárd letöltéssel és 10 millió eladott albummal büszkélkedő koreai fiúcsapat, a SEVENTEEN egyedülálló, független szellemiségének és szárnyaló, jól kimunkált kreativitásának köszönhetően lépett a világ zenei életének élvonalába. Elsősorban három pillérre támaszkodik utánozhatatlan stílusuk: a népszerű hip-hop zenére, a vokális igényességre és a megnyerő koreográfia mesteri kivitelezésére.

A SEVENTEEN legújabb EP-je, az Attacca a Billboard lemez-eladási listáján első, a Billboard 200-as listáján pedig 13. helyen szerepelt. Több mint 1,3 millió lemezt adtak el az első héten, s ezzel kivívták maguknak az „ötmillió lemezt eladó" formáció címet, mivel az előző 4 album: az An Ode, a Heng:garæ, a ; [Semicolon] és a Your Choice - egyenként is több mint 1 millió gazdára talált. A K-pop szupersztárok a Billboard Nemzetközi album-eladási sikerlistáját is vezették már, továbbá a Billboard Legjobban fogyó új album listáját is, ahogy számos nemzetközi rangsort, köztük a japán Oricont is.

A „K-pop kasszasiker"-ként elhíresült csapat örökre beírta magát a nemzetközi zenei nagyságok közé tökéletes szinkronban kivitelezett, rendkívüli kihívásokat tartalmazó, lenyűgöző koreográfiáival, kemény csapatmunka keltette tökéletes összhangjával. Azon ritka K-pop banda közé tartozik, mely az U.S.A.-ban is híres lett: először a The Late Late Show with James Corden című televíziós show-ban léptek föl 2021 januárjában, majd a The Kelly Clarkson ShowThe Ellen DeGeneres ShowJimmy Kimmel Live! és az MTV Fresh Out Live adásaiban nyújtottak feledhetetlen élményt.

 
HAZAI BEMUTATÓ ÁPRILIS 20-ÁN, SZERDÁN ÉS ÁPRILIS 23-ÁN, SZOMBATON

 
A SEVENTEEN POWER OF LOVE: THE MOVIE hazai mozis bemutatójának helyszíneiről a https://www.pannonia-entertainment.hu/koncertfilm/seventeen-power-of-love-the-movie/ honlapon tájékozódhattok.

Jegyek már vásárolhatók a SEVENTEEN POWER OF LOVE: THE MOVIE című zenés dokumentumfilmre!


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek