Szentivánéji programok az Állatkertben

Fényfestés, tűzzsongőrök, állatos élményprogramok, búvárok és csillagászok

 

 

 

Pénteken este különleges szentivánéji programkavalkáddal várja a nagyközönséget a Fővárosi Állat- és Növénykert. Este héttől éjfélig színpadi programok sokasága, tűzzsonglőrök, planetáriumi vetítések, állatos élményprogramok, LED show, fényfestés, táncház és tűzugrás, bátorságpróba és rengeteg további élmény teszi különlegessé Szent Iván éjszakáját.

 

Június 24-ére, azaz péntek estére különleges eseményt szervez a Fővárosi Állat- és Növénykert a Szent Iván-éj alkalmából. Napközben az Állatkert a szokásos rendnek megfelelően lesz nyitva, majd bezár, és este 7-kor újra kinyit, már az állatkerti Szent Iván-éjre érkező látogatók előtt. A programok 11 óra utánig tartanak, és éjfélig lehet majd az Állatkert területén tartózkodni.

 

Az est változatos kínálatában lesznek többek között állatos élményprogramok, fóka show, elefánttréning és cápák közé merülő búvárok is. A Főkapu téren interaktív zsonglőr bemutató, tűzzsonglőrök és LED show kápráztatja majd el a közönséget, de lesz táncház, sőt tűzugrás is a Csürrentő zenekarral, valamint „Fortuna kereke" kvízjáték ajándékokért. A Holnemvolt Vár színpadán lószerszámos zsákbamacska, tűztánc bemutató és SmartPoi tűzvarázs várja a látogatókat.

 

A programkínálat része az „Éjjeli randevú", melynek keretében csillagászokkal szerveznek beszélgetést, a mítoszokról és totemállatokról lehet többet megtudni, és lesz interaktív felolvasás is Bojti Anna Éjszaka az állatkertben című könyvéből. Az érdeklődőknek előadásokat is tartanak a legendás sárkányokról, a világító állatokról és a csillagászatról is.

 

Lesz még elvarázsolt erdő, fényfestés, planetáriumi vetítés, szerelmi jóslás, boowhacker ütőshangszer program, cajon élménydobolás, interaktív zenebemutató, arcfestés, csillámfestés, parányok világa, királypiton testközelben, bátorságpróba, titkosírás, kreatív kézműveskedés és szentivánéji szelfipont is.

 

 

A részletes programkínálat megtalálható az Állatkert honlapján (https://zoobudapest.com/tervezz-velunk/programtervezo/programnaptar/2022-06-24-szentivanej-az-allatkertben) és hivatalos Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/events/539121314284882) is.

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek