Szülinapi ajándék helyett a 2. osztályos Lilla babafészket ajándékozott

****

Szülinapi ajándék helyett jótékonyság
 
 

A 7 éves Lilla olyan tiszta, önzetlen dolgot tett, aminél szebbet elképzelni sem tudunk. Az első osztályos kislány úgy döntött, hogy lemond a szülinapi ajándékáról és inkább egy babafészek csomagot ajándékoz a tenyérnyi, 700 grammos Dorottyának. 🤍💜🤍

Az unikornisos csomagot a jótékonysági webshopunkban választotta ki és személyesen adta át kis testvéreivel a Semmelweis Egyetem Baross utcai klinikáján. Az alábbi képeken ezeket a megható pillanatokat láthatod.

 

 
 
 

Én is körülnézek a jótékonysági webshopban >>>

 

 

Lilla szüleivel és testvéreivel érkezett az osztályra Nyilka Ildikó kuratóriumi elnökünkkel együtt. 

Ahogy a kezében tartotta a babafészket sóhajtott és könnyes szemmel azt mondta, hogy "nem gondoltam, hogy ilyen pici" és a pici pelus láttán is meghatódott. 

Utána nagyon boldog volt, ahogy Dorottya megkapta a fertőtlenített babafészket és már biztonságosan alszik benne. Lilla és testvérei, Máté és Miriam-Virág, még tisztitott plüssel is megleptek minket. Kiválsztották kedvenceiket és a pici hősök mentésére ajánlották fel.

Hálásak vagyunk ennek a 3 kisgyermeknek, hogy már ilyen fiatalon, önzetlenül segítenek másokon! 

 
 
 

Ezért mondjuk mindig, hogy tanítással lehet hatni a jövő generiációira és így jobbá, szebbé tenni a világot. Mi is ezért dolgozunk, tanítjuk az adás, az önzetlenség és a másokkal való törődés fontosságát. A kis Lilla, Máté és Miriam-Virág már megtanulta ezt.

 
 
Az 1 éves Tamara baba ajándéka
 
 

Tamara maga is koraszülöttként érkezett meg 2021 májusában. Az ő történetét Hordós Tibor apuka osztotta meg velünk e-mail formában.

Tamarát a Semmelweis Klinika orvosai segítették a világra 1200 grammal, egy hétig ápolták őt és édesanyját, Emesét a PIC-en, majd a baba-mama páros vissszakerült Szolnokra. Mivel mindkét kórházban maximális figyelmet és törődést kaptak, a kis család úgy döntött, hogy megajándékozza a koraszülött osztályokat 2-2 babafészek csomaggal és 1-1 szoptatós párnával. Ezeket a textileket jótékonysági webshopunkból rendelték meg, ezzel egyidejűleg más pici hősöket is támogattak, hiszen a bevételt visszaforgatjuk és babafészek adományozásra fordítjuk. Az átadáson Nyilka Ildikó kuratóriumi elnökünk is részt vett. Kedves, megható, örömmel teli pillanatok ezek. 

❤️❤️❤️

 

Köszönjök Tibornak, Emesének és Tamarának, hogy megosztották velünk a történetüket!

 
 

Én is körülnézek a jótékonysági webshopban >>>

 

 

 

özel 2 éves kórházi adományozás, Facebookos, Instagramos és a hírekben való megjelenés után célba ért az üzenetünk. Egyre több apuka, anyuka tudja, kik a Plüss Kommandó, miért jó a babafészek és hogyan segíti a babák fizikai és idegrendszeri fejlődését.

Boldogok vagyunk, hogy a Hordós család úgy döntött, hogy babafészkekkel és szoptatós párnákkal lepi meg a PIC osztályt.

Kívánunk nekik egészséget és örülünk, hogy Tamara baba szépen behozta a lemaradását és együtt fejlődik kortársaival!

 
 
 
Ha Te is támogatni szeretnéd a pici hősöket vagy egy konkrét klinikát, akkor ezt tedd >>>
 
 

 

Vásárolj jótékonysági webshopunkban egy plüsst, pólót vagy babafészket, a bevételből közvetetten segítesz a korababáknak.

Ha szeretnél, küldhetsz postán babafészket, szoptatós párnát vagy más textilt közvetlenül a koraszülött osztálynak és hozzá saját üzeneted is elküldheted, amit mi megszerkesztünk és üdvözlő kártya formájában eljuttatunk a címzettnek. 

Ha személyesen ott szeretnél lenni és magad átadni az ajándékot, erre is van lehetőség. 

Keresd Ildikót az info@alapitvanyokert.hu e-mail címen.

Ezúton is köszönjük szépen!

 
 
Jótékonysági webshop

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek