A csérogó e-book

 

Megjelent az E-book Könyvház és Kiadó szerkesztésében Marković Radmila A csérogó című antológiám.

A könyv megrendelhető ezen a terjesztési helyen.

 

Szeretettel: Mara

 

 

Részlet a műből:

 

A harmadik szem

 

Szilva módszeréről olvastam, s amit olvastam, azt gyakorolgattam is. Kipróbáltam összpontosítani ismeretlen személyre, és elmondani róla, milyen az egészségi állapota. Barátnőm édesanyját egyszer láttam, de az egészségi állapotáról keveset tudtam, Kipróbáltuk, eltalálom-e hogyan áll az egészséggel a Babuka.

Összpontosítás után, amikor a veséihez értem, mondom én a barátnőmnek: itt valami nincs rendben, az egyik veséje egész picire zsugorodott, a másik meg teljesen egészséges.

Mikor befejeztük a szeánszot, azt mondta Delia, hogy az édesanyjának már régen kivették az egyik veséjét. Ezt idehaza elmeséltem az unokahúgom férjének, aki orvos, és jól megmosolygott engem. Ha nem hiszel nekem, próbára tehetsz. Mondj egy olyan betegedet, akit én nem ismerek, csak arra kérlek, ne űzz velem tréfát, halott embert ne nevezz meg. Mondd meg a helység nevét, utca, házszám, és megmondom neked, mire kezeled.

A próbát kiálltam, ugyanis azt mondtam, hogy nagyon nehezen tud felkelni, a gyomra beteg, meg szíve körül van valami baj. Kénytelen volt bevallani, hogy a lábára kezeli, gyenge a szíve a betegének, meg gyomorbántalmakra panaszkodik. Sajnálom, hogy nem gyakoroltam intenzíven, bizonyára még precízebben meghatározhattam volna mások egészségi állapotát.