A csérogóról

 

 

Promóció

 

  Ha marketinget tanultam volna, most könnyű dolgom lenne.

Mit is mondhatnék?  Ha valakinek kedve van beszélgetni velem, vagy meghallgatni életem napos és árnyékos oldalát, vegye kezébe a könyvemet, illetve olvassa el, és remélem kellemes időtöltésben lesz része. Olyan ez a könyv, felnőtteknek szánva, mint amikor mesét olvasnak a gyerekek, csak épp a tartalma változatos, fordulatos, és az élet írta. Semmi köze a valótlan világhoz.

 

Szereti a humort? Megtalálja

 

Szereti a verset? Megtalálja

 

Hisz a hihetetlenben? Ha nem, ezek után hinni fog.

 

Könyvbemutató

 

Az antológia több részből tevődik össze.

Alapjában véve próza és vers a tartalma.

A novellák és a versek kiegészítik egymást. Van benne sors líra, vallomás, megemlékezés és olyan is, ami a prózai szöveget líraisággal emeli hitelessé. A múlt és a jelen fonódik össze benne, egy egységbe foglalva.

Nyelvezete gördülékeny, közvetlen. Az olvasó úgy érzi, velem van, hallja a hangomat, és szeme előtt peregnek le az események.

 

 Inkább helyettem szóljanak azok, akik olvasták, vagy olvasnák a könyvem

 

Csilla szép méltatásából idézet:

 

Antológiádban a hétköznapi valóságot epizódokba öntötted, melyek ciklusokba rendezve jelennek meg. Egy-egy cikluson belül nemcsak saját sorsodról írsz, hanem az ehhez kapcsolódó, másoktól hallott vagy másokkal megesett igaz történetek is helyet kapnak.

 

Befejezásül Ruder Jana véleményét idézném:

 

Remélem, hamarosan én is olvashatom (az Antológiát). Radmila ( Mara) különleges ember. Szerintem is az angyalok barátja. Írásain, hozzászólásain keresztül, a lelkébe is bepillantást nyerünk. Olyan, mint amikor tiszta forrásból iszunk...

 

Radmila Marković