Nick név: markusdeak
Művei:  

Amadeus

Egy 1830-as években elterjedt pletyka szerint Salieri azt állította magáról halála (1825) előtt nem sokkal, hogy ő volt Mozart gyilkosa.

Ifjú titánok és öreg legények

Ezen az estén Zenevonat címmel lépett színpadra a debreceni Abrakazabra zenekar Karácsony Jánossal, Solti Jánossal, Heincz Gábor Bigával, Veres Mónika Nikával és Éliás Jr-el kiegészülve.

Simon Zoltán Ákos Varázsigék

Karácsonyra jelent meg Simon Zoltán Ákos Varázsigék című mesekönyve Balázs Gabriella illusztrációival.

Alfredo De Braganza: AMRITA egy magyar nő, aki India legnagyobb festőművésze lett

Európa Picassóhoz, Matisse-hoz, Braque-hoz és még sok másik festőhöz tartozik. India viszont csak hozzám.

Vladimír Rott A sors ellenében I. Szenvedésből vigasz

Három éves voltam, amikor apámat elhurcolták és hat múltam, amikor végignéztem a bobrujszki zsidók lemészárlását. Az erdei bokrok közt rejtőztem. Nem németek tették. Oroszok.

Lesz ez még így se

Kevés híja van az évnek, így bizton kijelenthetem, legkedvesebb olvasmányom ebben az esztendőben Hendrik Groen naplója (Lesz ez még így se).

Szösszenetek: Cop Mortem, új magyar akció-krimi a mozikban

November 24-től a Pannonia Entertainment forgalmazásában negyven moziban debütál Kovalik József nagyjátékfilmje, a Cop Mortem.

Romani Gastro

De a legfontosabb mindenek felett az, hogy szeretettel és szenvedéllyel főzzék és fogyasszák a könyvben felsorakozott ételeket. Jó étvágyat! Bara és Zsani

Őszi séta Pécsett Vámos Miklóssal a Hattyúk dala ürügyén

A nagyapádtól vettem egyszer hitelbe egy pár cipőt. Szerettem volna visszafizetni, de mire visszafizettem volna elvitték. A rá jellemző mosollyal megkérdezte: Odaadjam?
<<  <  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Legolvasottabb cikkek

Kettős látás