A zenészeket is meglepte, hogy egy ország dúdolta - 20 éves a Groovehouse Hajnal című slágere

 

 

Idén 20 éves a Groovehouse Hajnal című dala, amely anno meghozta a csapat számára az igazi áttörést. A sláger több hétig vezette a 2001-es slágerlistákat, pedig Zsolti pesszimista volt vele kapcsolatban. Ennek okáról is mesélt az M2 Petőfi TV Én Vagyok Itt! című műsorában.

 

Judy és Kárpáti Zsolt, vagyis a Groovehouse zenekar volt az Én Vagyok Itt! vendége, a csapat húsz éves jubileumát ünneplő slágere kapcsán. A Hajnal hozta meg az igazán átütő sikert az együttesnek, pedig Zsolti nem volt túl bizakodó.

 

„Pesszimista voltam a sikerrel kapcsolatban, miután egy dance csapat vagyunk, tartottam attól, hogy a közönség egy lassú dalt hogyan fogad majd tőlünk" - árulta el Zsolti a műsorban. Az azóta eltelt húsz év bebizonyította, hogy nem volt ok a pesszimizmusra, hiszen elnyerte a közönség tetszését, rengeteg díjat és ismertséget hozott nekik. „Én erre a pályára tettem fel az életemet, annyira erősen szerettem volna énekesnő lenni és annyira hittem a sikerben, hogy senki sem tudta volna megmásítani az utamat" - vallotta be Judy, aki azt is elárulta, mindketten kitartásukra a legbüszkébbek. „Rögös utat jártunk be, lépcsőfokról-lépcsőfokra haladtunk felfelé. Nem volt mögöttünk nagy televíziós műsor, ami kiemelt volna minket. Mindig mindent saját erőnkből értünk el" - mondta az M2 Petőfi TV műsorában a Groovehouse énekesnője.

 

Hogy mivel készülnek most a közönségük számára, az kiderül az Én Vagyok Itt! beszélgetéséből, amely IDE kattintva nézhető újra.

 

Hétfőtől szombatig minden este 21.05-től Én Vagyok Itt! az M2 Petőfi TV-n, meghökkentő témákkal, sikeres fiatalokkal, izgalmas beszélgetésekkel, élő koncertekkel és kihagyhatatlan interjúkkal.

 

Az Én Vagyok Itt! korábbi adásai visszanézhetők a MédiaKlikke

 

Legolvasottabb cikkek