Librettó - Amerikában forgatott Papadimitriu Athina és Bordán Irén

 

 

 

Egy hétrészes amerikai sorozatban kapott szerepet Papadimitriu Athina és Bordán Irén. A két színésznő az M5 csatorna Librettó című műsorában árulta el, milyen kalandokat éltek át a tengerentúlon és arról is meséltek, milyen egy ilyen szuperprodukcióban dolgozni.  

 

„Egy hangos szó sem hangzott el a kéthónapos forgatás alatt, a stábtagok nagyon kedvesek voltak" - mesélte a New Yorkban zajló munkáról az M5 Librettó című műsorában Papadimitriu Athina, Jászai Mari-díjas színművész. Bár a szigorú szerződés miatt konkrétumokat nem mondhattak a sorozatról, annyit elárultak, hogy abban barátnőket alakítanak és a főszereplők partnerei voltak, így majdnem mindegyik epizódban szerepelnek majd.

 

„Bár műfaját tekintve dramedyről van szó, inkább a komédia kap nagyobb hangsúlyt, igaz, van benne egy nagyon mély és tanulságos emberi vonal is" - mondta Bordán Irén színésznő, aki számára egyébként nem idegen a tengerentúli élet, hiszen 21 évig az Amerikai Egyesült Államokban élt. A forgatás alatt lehetősége volt időt töltenie ott élő családtagjaival is.

 

A Librettóban arról is meséltek, hogy milyen kalandokat éltek át a két hónap alatt, és azt is elárulták, miként kerültek a produkcióba. A beszélgetést IDE kattintva lehet újranézni.

 

Librettó - minden hétköznap 19 órától az M5 műsorán!

 

 

Legolvasottabb cikkek