Ajándékozzon élményt karácsonyra!

Új kültéri medence és szauna sziget Cegléden

 

 

 

 

Az idei évben különösen ráfér mindenkire a pihenés és a feltöltődés. Ceglédfürdőben minden adott ahhoz, hogy a lemerült, stresszben megfáradt testünket kényeztessük.

A fürdőben az őszi, téli időszakban 5 medence üzemel, ezek közül különösen izgalmas a 2021-ben átadott új, szabadtéri termálmedence. A kellemes kb. 36 fokos termálvízben a szabad levegőn élvezhetjük a gyógyvíz jótékony hatásait.  A Ceglédfürdőben található termálvíz elsősorban a reumatológiai problémák kezelésére javasolt, de a prevencióban is nagyon hasznos. Igény szerint reumatológus szakorvos vizsgálata és különböző balneológiai kezelések is igénybe vehetőek.

Ebben az évben nem csak egy új medencével, de megújult és kibővített szauna szigettel is gazdagodott a fürdő. Nyugtató zene, jóleső forróság, himalájai sófal, pihenősarok, 4 szauna. A szaunázás jótékony hatással van a bőrünkre, a keringésünkre (akinél nem ellenjavallt!), és igazi kedélyjavító pihenésbomba.

Előre meghirdetett időpontokban, a Csillagfény szaunában különleges szauna programokon vehetnek részt a vendégek. Varázslatos hangulat, jókedv, mesés illatok jellemzik ezeket az estéket, a fürdő szauna mestere minden alkalommal újdonságokkal és egészségmegőrző fortélyokkal készül.

Egy jó masszázs és egy aranykezű masszőr kincset ér, szerencsére a Gyógyfürdőben számos wellness és gyógymasszázs kipróbálható, képzett, profi masszőrök segítségével.

Aki több napot is eltöltene a fürdőben és szeretné megismerni Cegléd értékeit, a Gyógyfürdő mellett található komfortos, felszerelt apartmanokban pihenhet. A szállásdíj a korlátlan, nappali fürdőbelépőt is tartalmazza. Aki inkább a belvárosban szállna meg, de a fürdő szolgáltatásait is szívesen kipróbálná a Református Nagytemplom közvetlen szomszédságában elhelyezkedő új, Szabadság Apartmanban szállhat meg.

Közelednek az ünnepek ezért, - a sorban állást elkerülendő - már az online, karácsonyi ajándékutalványok is elérhetőek. Így igazi élményt ajándékozhatunk szeretteinknek. A megajándékozott döntheti el, hogy mikor és mire használja fel az utalványokat, amelyeket 2022 végéig beválthatók belépőre, Csúszdapark jegyre, szauna belépőre, masszázsra, wellness csomagra.

Ceglédfürdő december 24. kivételével az ünnepek minden napján nyitva lesz és szeretettel várja a vendégeket.

Még több információ a fürdőről: www.cegledfurdo.hu

B.Mezei Éva

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek