Felturbózott fesztiválélmények az EFOTT-on

Szokatlan fesztiváljóságokkal készül a djuice az EFOTT-ra. A fiatalokat a programokban és kedvezményekben való eligazodásban egy farzsebre méretezett kiadvány, az EFOTT Navigátor segíti majd.

Belépésnél átvehető.

Ezek mellett július 12. és 17. között a szolnoki Tiszaligeten a mobilmárka és a fesztiválszervezők közös tehetségkutató programjában nyertes bandák életükben először valódi fesztiválkörülmények között léphetnek színpadra.

 

A fiatalok mobilmárkája, a djuice és az ország legnagyobb hallgatói bulija, az EFOTT három évre szóló együttműködésről állapodott meg idén. Ez nem pusztán egy egyszerű szponzorációra irányuló kapcsolat, hanem közös munka, amely a következő három évben a tehetségkutatásról és tehetséggondozásról, a fesztiválon pedig a fiatalok számára is megfizethető, minőségi szórakozásról szól.

 

Ha egy mobilmárka fesztivál-jelenlétre adja a fejét, mi sem természetesebb, mint megfelelő térerőt és megbízható online kapcsolatot biztosítani a fesztiválozóknak. Így tesz a djuice is. Az EFOTT területén hűs kőépületben alakítja ki az internetbázist, ahol 30 db online számítógép várja a résztvevőket, emellett itt kap helyet a szabadon használható, biztonságos telefontöltő állomás is. A szolgáltatások természetesen díjmentesen érhetőek el a fesztivállátogatók számára.

 

A djuice zsebpénzbarát ajánlatokkal támogatja a már meglévő és a helyszínen előfizetővé váló fesztiválozókat. A fesztivál előtti időszakban a márka myLife programjának tagjai akár 4 db félárú napijegyet is vásárolhatnak a fesztiválra. A fesztivál helyszínén a djuice által kibocsátott kedvezménykarszalaghoz lehet hozzájutni egy mobilos életvitelhez köthető aktivitást követően. A korlátozott számban elérhető karszalag exkluzív kedvezményekre jogosítja és előnyökhöz juttatja a djuice-os fiatalokat, legyen az grátisz italfogyasztás, VIP tribün belépő, riksa túra Szolnok belvárosában vagy „Tejjel kifli" reggeli a megfáradt fesztiválozóknak. További fesztiváljóság, hogy az internetbázison a djuice előfizetői számára külön számítógépeket tartanak fenn, így a djuice-osoknak egyszerűbb dolga lesz teltház esetén is. Ezek az extra jóságok a djuice kedvezménykarszalag kuponjainak felhasználásával, vagy a karszalag felmutatásával külön díj nélkül érhetőek el.

 

Az idei év során az U26 djuice clubshop-ban már nagy sikert aratott, fiatalok fejlődését és tehetségét támogató programok is helyet kapnak a fesztiválon. A tanév végéig kéthetente megrendezésre kerülő, paprikás vitákat és komoly érveléseket kiváltó U26 Vitaszínház, és fiatalok videó-írásbeliségének fejlesztését célzó U26 Média Workshop kellemes és hasznos időtöltést ígér a fiataloknak az EFOTT-on is, július 16-án, szombaton U26 Bárnál. A videóújságíró képzéshez szükséges csúcsmobilokat a Samsung biztosítja. Az U26 Bár ha nem program, akkor egyébként a kellemes lazulás és kikapcsolódás helyszíne lesz. Ingyenesen használható csocsóasztalokkal, ahol naponta kiselőadást tartó, profi szintű csocsójátékosok instruálásával ez az aktivitás is valódi fejlődést hozhat a népszerű sport kedvelőinek.

 

A djuice U26 színpadán a szervezőkkel közösen bonyolított tehetségkutató programban bejutott, még ismeretlennek számító, feltörekvő bandák kapnak helyet, hogy megtapasztalják a fellépésekkel és népszerűséggel járó zenészélet pillanatait. A tehetségkutatóban be nem jutott zenekarok évközben Budapesten az U26 Clubshop-ban léphetnek fel. A tehetségkutató végeredményeként a szervezők kihirdetik az Év Egyetemi Zenekarát. Így válik valóban teljessé a fesztiválélmény, ami nem áll meg a fesztivál kapujában, hanem kiterjed egész évre a mobilmárka és a fesztiválszervező csapat közös munkájának eredményeként.

 

A fesztiválprogramokat, praktikus információkat, djuice kedvezményeket, helyi látványosságokat a helyszínen beszerezhető, farzsebre méretezett zsebkalauz, az EFOTT Navigátor foglalja össze. Akár művelődéssel, tanulással vagy féktelen bulikkal szeretné tölteni a fesztivált a fiatal korosztály, a djuice által megfűszerezett EFOTT fesztivál tökéletes lehetőség erre!

 

Bővebben, legfrissebben:

www.facebook.com/efott
www.facebook.com/djuice.hungary

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek