Hamarosan kezdődik a Budapest Art Fair

A Duna Televízió öt kontinens magyarságához szóló kulturális csatornaként fontosnak tartja, hogy különleges értéket közvetítő művészeti események mellé álljon.

 

Ezért vállaltuk örömmel, hogy a november 25-28. között, a Műcsarnokban megrendezendő Budapest Art Fair művészeti vásárt fő médiapartnerként támogatjuk.

Műsorainkban kiemelt figyelmet fordítunk a már nemzetközileg is jegyzett magyarországi eseményre, melyen a honi galériák mellett jeles európai kiállítótermek is képviseltetik magukat. November 18-án, csütörtökön a 11 óra 30 perckor kezdődő, közkedvelt Kívánságkosár vendége lesz Galambos Sándor, a szervező Partner's 2000 Kft. ügyvezetője, november 19-én pedig a magyar művészeti piac sajátosságairól, valamint a Budapest Art Fair múltjáról és jelenéről beszélgetünk Hattól nyolcig című reggeli közéleti műsorunkban.

A Budapest Art Fair idén a művészettörténet egyik legdinamikusabb, legizgalmasabb korszakát bemutató modern, illetve kortárs képzőművészeti alkotásait vonultatja fel, számos kiegészítő programmal övezve. Itt lesz az 1920-30-as évek orosz fotográfiai termésének legjava: Alexander Rodchenko és kortársainak nyolcvan, eredeti negatívokról készített nagyítását a Műcsarnok egy önálló termében rendezett kiállítás mutatja majd be. Az anyagot folyamatos filmvetítés egészíti ki, Rodchenko portréjával. Még egy filmkülönlegességet hoz a vásár az Untitled első hazai vetítésével, a szombat esti film+koktél keretében. A szakmai események mellett kreatív gyermekfoglalkozások, tárlatvezetések gyarapítják a programot, és - felbuzdulva a tavalyi kezdeményezés sikerén-, idén is lesz jótékonysági aukció, valamint a Bátor Táborral közös szervezésben hálózsák + művészet, vagyis Éjszaka a múzeumban.

 

 

Tartsanak velünk november 18-án a Kívánságkosárban és november 19-én a Hattól nyolcigban!

 

 

További részletek a www.dunatv.hu oldalon!

 

 

 

Ajánljuk figyelmükbe a www.budapestartfair.hu oldalt is!

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek