Humorfesztivál indul a MagyarTv1-com-on-Jelentkezz Te is!

Nemsokára elindul a magyartv1 új tehetségkutató műsora, a Humorfesztivál, melynek célja, hogy új Hofi Gézákat és Antall Imréket fedezzenek fel.

Megkezdődött a jelentkezés, amelynek részleteit a jelentkezni vágyók a magyartv1.com oldalon tekinthetik meg. A részletekről érdeklődünk a műsort készítő Magyartv1 munkatársától.

 

 

 

 

1 Kiknek a jelentkezésére számítanak?

Mindazokra számítunk, akik a nagy nevettetők nyomdokaiba szeretnének lépni, és ha nem is azonnal, de egyszer majd eljutnak a világot/mindent jelentő deszkákig.

 

2 Hogy lehet jelentkezni?

Nagyon egyszerű, A Magyartv1.com oldalon az ezzel kapcsolatos minden információ megtalálható, és ide szeretném fűzni azt is, hogy akik nem éreznek magukban akkora bátorságot, hogy személyesen  a publikum elé lépjenek Ők is jelentkezhetnek. A bátortalanabbak a küldj egy viccet kategóriába küldhetik el szösszeneteiket.

 

Mi a műsor célja?

Elsősorban az új tehetségek felkutatása, valamint nem utolsó sorban a folyamatos szórakoztatás, minden nap minden este.  Fergeteges nevetés, kikapcsolódás itt a magyartv1-en, hiszen ahogy Karinthy sem úgy a humorban mi sem ismerünk tréfát.

 

Bővebb információ a MagyarTv1.com oldalon.


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek