Karácsonyi csomagküldési lehetőség

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a karácsonyra a moldvai csángó gyerekeknek szánt személyre szóló ajándékok 2010. december 3-áig adhatóak le a megszokott (lásd alább) helyeken!

 

Az eddig az időpontig leadott csomagok esetében tudjuk garantálni, hogy időben, december 20-áig bezárólag eljutnak Moldvába és a falvakban átadásra kerülnek.

A karácsonyi csomagok esetében továbbra is az a kérésünk, hogy cipődoboz nagyságban kerüljenek összeállításra! Továbbá kérjük, hogy a dobozokat nagyon jól csomagolják be és a külső csomagolására jól látható módon tüntessék fel a diák nevét és faluját valamint a feladó nevét, elérhetőségét. Amennyiben nem névre szóló csomagot szeretne küldeni, kérjük ezt is tüntessék fel a küldeményen, ez esetben olyan szegény diákokat ajándékoznak meg vele a Moldvai Csángómagyarok Szövetségének tanárai, akiknek nincsenek „keresztszülei". Ez esetben kérjük tüntessék fel a dobozon azt is, hogy milyen korú gyereknek (esetleg fiúnak vagy lánynak) szánják a csomagot.

A tanárok és diákok nevében is az MCSMSZ köszönetet mond előre is minden „Angyalnak"!

A karácsonyi csomagok leadhatóak:

Személyesen:
Budapest XIII. kerület, Kis Gömb u. 25-27. (Szent László u. sarok) APC SMART ELECTRONIC Kft.
Nyitva: H.-P. 9:00 - 16:00 h, Bejárat az udvar felől, ahová autóval is kényelmesen be lehet állni.
(Megközelítés BKV-val: 1-es villamossal vagy 30, 30A és 32-es autóbusszal a Róbert Károly krt. közúti felüljáró megállóig.
A csomagra legyen ráírva a címzett pontos neve és faluja!

Postai úton:
Horváth Ernő címén, H 5211 - Tiszapüspöki, Fő út 35 sz.
A dobozon feltétlenül legyen rajta a gyerek és a faluja neve!

Köszönettel,

Moldvai Csángómagyarok Szövetsége

 

Forrás: csango.ro


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek