Különös Szilveszter

Egy keményen végigdolgozott év után mi is lehetne jobb, mint egy különleges hangulatú óévbúcsúztató.

 

 

 

Szerencsére kis hazánk bővelkedik a jobbnál-jobb lehetőségekben!

 

Dönthetünk nagyvárosi mulatozás vagy vidéki pihenéssel egybekötött szilveszterezés mellett. Ez utóbbi egyik legnagyobb előnye, hogy felmenti a hölgyeket a sütés-főzés-vendéglátás sokszor fárasztó feladatai alól. A szállodában minden adott ahhoz, hogy emlékezetes legyen az óévbúcsúztató: különleges szilveszteri vacsora, a felhőtlen szórakozáshoz műsor, zene. A hosszú éjszaka fáradalmait azután a legnagyobb kényelemben pihenhetjük ki, hogy kisimultan, feltöltődve vágjunk neki az Újesztendőnek.

Utazhatunk kettesben, szűk családi körben, de dönthetünk úgy, hogy nagyobb családi körrel vagy baráti társasággal ünneplünk. Ha családdal megyünk fontos szempont, hogy legyenek a szállodában a család apraját-nagyját lekötő, szórakoztató programok.

 

 

 

Puchner Kastélyszálló

 

A bikali Puchner Kastélyszállóban mindezt megtaláljuk, sőt ennél többet is. A reneszánsz kori falfestményekkel díszített Lovagterem, melynek végében kandalló áll, igazán különleges helyszín az óév búcsúztatására, a gondok elfelejtésére, az önfeledt mulatozásra. Itt minden vendéget welcome drink köszönt, hogy biztosan jól induljon az este, majd több fogásos vacsora és éjféli büfé kényezteti ízlelőbimbóinkat. A jó hangulathoz a talpalávalóról kitűnő zenekar gondoskodik, valamint a musical énekesek által előadott zenés produkció, az éjféli pezsgő és a tűzijáték. És ha mindez nem lenne elég, egyből próbára tehetjük 2014-es szerencsénket is: a tombolasorsoláson értékes wellness hétvégéket és ajándékokat nyerhetünk. A hajnalig tartó mulatozást baldachinos ágyban pihenhetjük ki, majd a legkülönlegesebb masszázsokkal és kozmetikai kezelésekkel kényeztethetjük testünket-lelkünket az újév első napjaiban! Különleges hangulatban relaxálhatunk egy exkluzív, gyertyafénnyel megvilágított éjszakai fürdőzés során, az Ezeregyéjszaka világát idéző fürdőben andalító zene és pezsgőfürdők kényeztetése közben. Tegyük különlegessé az idei ünnepet. Lepjük meg kedvesünket, családunkat vagy barátainkat és foglaljunk szállás még ma! http://puchner.hu/kastely

 

Bánó Mária Kastélyszálló

Elegáns és romantikus búvóhely egy somogyi kistelepülésen, Felsőmocsoládon a Bánó Mária Kastélyszálló a téli találkozót tervező társaságoknak. Az ősök által épített kastély ma újra a család tulajdona. Érdemük több a puszta helyreállításnál: új, a miliővel harmonizáló, elegáns, ugyanakkor melegséget, a személyesség jóérzését árasztó szállodai épületszárnyat alakítottak ki az elmúlt hónapokban. A meghitt közösségi terek, a kiváló - minden gasztrosznobságtól mentes - konyha, az őspark, a kistó, és az erdei környezet tökéletes vidéki békéje üdítő a városi mindennapok után.

E különleges helyre nem az egyénileg, hanem kizárólag a csoportosan, baráti társasággal, munkahelyi közösséggel több napra érkező vendégeket várják, igény szerint akár animált programokkal is.

http://www.mocsolad.com/site/index.php

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek