Válogatott - Zenei dopping a Petőfi Rádióban

****

 

 

 

Tapasztaltad már, hogy zenehallgatás közben egészen más élménnyé válik a sport? Megfigyelted, hogy a kedvenc dalaid képesek hatékonyabbá és szórakoztatóbbá tenni a testmozgást? Kíváncsi vagy, milyen dalokkal fokozhatod a teljesítményedet? Hallgass a profikra! A sport és a zene kapja a főszerepet a Petőfi Rádió új műsorában, a Válogatottban, ahol élsportolók állítják össze saját zenei órájukat kedvenc dalaikból.

 

Ha érdekel, milyen típusú zenére edz a legszívesebben a kedvenc magyar sportolód, melyik az a dal, amely ügyesen kimozdította korábban őt egy testi-lelki mélypontról vagy ki az az előadó, aki teljesítményével inspirálja őt, akkor ne maradj le a Petőfi Rádió új műsoráról.

 

A decemberben induló Válogatott című műsorban azok a válogatott, hazai élsportolók mutatják meg kedvenc dalaikat, akik különleges teljesítményükkel, a sportban tanúsított alázatukkal és kitartásukkal kivívták a széles közönség elismerését. Egy teljes zenei órában osztják meg a Petőfi Rádió hallgatóival azokat a zeneszámokat, amelyek inspirálják, feldobják vagy éppen megnyugtatják őket - de mindenesetre nagy hatással voltak az életükre.

 

A sportos zenei óra minden hétköznap éjféltől indul a Petőfi Rádió műsorában. Az első adásban Schäfer András válogatott labdarúgó vendégeskedett, és mutatta meg azokat a dalokat, amelyekkel a mérkőzésekre szokott hangolódni.

 

 

Válogatott - minden hétköznap éjféltől a Petőfi Rádióban!

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek

Életfolyamatok