WAMP - Hello Tourist!

Kinek mi jut eszébe, ha azt mondjuk: Június van! Egy nagy adag limonádé? Netán fröccsök, hatalmas gombóc fagyik, vízparton sütkérezés, vagy éppen cseresznyézés?

Nincs rossz válasz, a nyár első hónapjába mindez belefér! Nekünk azonban eszünkbe jutott még egy elmaradhatatlan, felülmúlhatatlan momentum: WAMP design vásár az Erzsébet téren!
 
Kapjatok magatokra valami vidámat, kenjétek be magatokat alaposan naptejjel, pattanjatok kétkerekűre, vagy bármilyen közlekedési eszközre, és irány az Erzsébet tér, ahol válogatott magyar művészek és színvonalas termékeik várnak rátok!


 
Ezúttal egy egész szekciót szentelünk a hozzánk ellátogató kedves külföldieknek, és mindazoknak, akik egy délelőtt, vagy délután erejéig szívesen éreznék magukat turistának a saját városukban (mert néha jó is az...)! A LOKALwear matyó minták ihlette fülbevalói és kiegészítői megérintenek és rég elfeledett szívet melengető emlékeket ébresztenek, míg az 1mind1 magyar utakon koptatott bicikligumikból készült övei és ékszerei a fiatalos, városi életérzést erősítik fel viselőjükben. Róth Anikó képein és grafikáin Budapest egy új, könnyed és vidám arca köszön vissza, csakúgy, mint Marcus Goldson viccesen ironikus képein. Sőt, az urbánus élet a Hónap Designerének, Fehér Beatrixnek hála még ruhákon, szoknyákon és pólókon is visszaköszön!   
 
A hónap designere júniusban: Fehér Beatrix - CamouNagyvárosi hangulatok jelennek meg színes, extravagáns ruháin; több ezer saját fotóból válogatva passzintja össze a legjobb kombinációkat. Már a legelső WAMP-on is jelen volt, az Iparművészeti Múzeum öt öltözéket vásárolt tőle saját gyűjteményébe, legfiatalabb vásárlója 5, legidősebb 80 éves. Júniusban a hónap designerének járó extrastandon először látható teljes egészében egyik új kollekciója.
 
Egyszóval, igyekszünk bemutatni, milyen is Budapest és a magyar életérzés design szemmel!

Utazunk! WAMP a koperi street art fesztiválon!

Ezen a hétvégén Szlovéniába is elvisszük a WAMPot, válogatott tervezők munkái kerülnek majd terítékre a street art fesztiválon, Koperben!

Hangulatmesterek

A tavalyi rendszeres vásári zenélgetés után újból visszatér a Holy Rollerz krú. Ahogy az régen volt, most is párban jönnek a négyes csapatból ketten kergetik majd a fekete korongokat. Zeneileg lesz minden ami a jó hangulathoz dukál nu jazz, bossa, headz, hiphop,dub,broken beat szinte lehetetlen összefoglalni mivel ügyködnek ezek a fickók.
 
WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!
Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!
További infó: www.wamp.hu

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek