Zene Ünnepe az U26 Clubshop-ban

A június 21-én megrendezésre kerülő Zene Ünnepéhez idén a djuice U26 Clubshop is csatlakozik. A szervezők élőzenei programok mellett egy különleges,

zenés könyvmegmutatóval is készülnek a muzsika és az irodalom szerelmeseinek.

 

A Zene Ünnepét elsőként 1982-ben rendezték meg Franciaországban. A program hatalmas sikere nyomán mára több mint száz országban rendezik meg minden évben, egy napon, június 21-én. A világméretűvé vált ünnep célja bemutatni azt a zenei sokszínűséget, legyen szó bármely műfajról, nemzetek, népcsoportok, egyének saját zenei kultúrájáról. Az esemény spontán és szabad örömzenélésre, amatőr és professzionális előadók zenei önkifejezésére nyújt lehetőséget. A számtalan budapesti helyszín között idén az U26 Clubshop is színes programokkal csatlakozik a Zene Ünnepéhez.

 

Az U26 Clubshop programja egy zenés könyvmegmutatóval indul este 19:30-kor, Mr. Fiel és Sailor zenei közreműködésével. 21 órától Voga Viki és zenekara csap a húrok közé. Viki hatéves korában kezdett zeneiskolába járni, zongorát és szolfézst tanult, de a klasszikus tanulmányok mellett mindig is kacsintgatott a könnyűzene felé. Viki és zenekara zenéjére az erőteljes, letisztult hangszerelés és az improvizatív, melodikus hangzás fúziója jellemző, zenéjükben a pop, a soul, jazz, és a rock egyaránt fellelhető. Céljuk egyszerű: elsősorban szórakoztatni szeretnének és érzéseiket megosztani az emberekkel zenéjükön keresztül, maga Viki is ezt keresi a zenében. Voga Vikit és zenekarát fél 10-től a Steal zenekar váltja, akik már visszatérő vendégként vannak jelen az U26 Clubshop színpadán. Saját számaik mellett számos feldolgozást is játszanak. Az élőzenei fellépők után In:Form pörgeti majd a lemezeket, töretlen lendülettel folytatódhat a tánc.

 

Bővebb információk a fellépőkről:

 

www.zeneunnepe.hu

http://www.facebook.com/zeneunnepe?ref=ts&sk=app_110487209038176#!/zeneunnepe?sk=info

www.steal.hu

www.vogaviki.com

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek