Nick név: Juhász Kató
Bemutatkozás: Természet és irodalom barát vagyok.A közelmúltban kezdtem írogatni meséket,történeteket.
Művei:  

A hiszékenység vámszedői

A csalók, és szélhámosok udvarias modorukkal sok embert megtévesztenek. Az embereknek a másik emberbe vetett bizalmát rombolják az ilyen esetek.

A teljesült kívánság

A kánikulában hűsítőnek szánom a jeges történetet. A valósághű kép érdekes lehet a fiataloknak. Minek lehetett 50 évvel ezelőtt örülni?

A vaddisznócsalád sorsa

A történet csak annyiban mese, hogy az állatok beszélnek, és nevük van.

Az áldozat

A történet arról szól, hogy a szülőnek, - gyermeke érdekében - néha olyan dolgot is fel kell vállalni, amit önszántából nem tenne meg.

A kofa köténye

Az életben adódnak olyan szituációk, amikor az emberek - jelen esetben a kamaszok - viselkedéséből következtetni lehet jellemükre. Korábban megtörtént eset került leírásra.

RD Életveszélyben

Milyen következményekkel járhat a lehűlt idő, egy átfázás és egy igen csak téves diagnózis? Mi van akkor ha a műtéthez szükséges pénzt a bank nem akarja kifizetni?

A kidobott férfi gyógyulása

A gazdagság nem mindig jár együtt a boldogsággal. A szeretet hiányát nem pótolja a vagyon. Az életben az egyik legfontosabb kincs az egészség. Ezekről szól a következő írás.

A szegények gyógyszerésze

Egy Borsod megyei kisváros gyógyszertárában szerzett tapasztalatok alapján készült a mese, - egy sorozat részeként, - abban a reményben, hogy hamarosan csak mesében fordulnak ilyen esetek elő.

Az életmentő patkány

Már régen megállapították, hogy az állatok megérzik a közelgő veszélyt. Ez a valós történet is ezt támasztja alá.

Legolvasottabb cikkek