Nick név: Juhász Kató
Bemutatkozás: Természet és irodalom barát vagyok.A közelmúltban kezdtem írogatni meséket,történeteket.
Művei:  

Az almafa vallomása

Kertünk öreg almafája olyan szép, ha virágzik, hogy szinte megszólal. Úgy tűnik, a fülemüle neki válaszolgat a bozótosból. Ugyan, miről beszélgetnek?

RD - A betolakodó fecskék

Aggódom a történetben szereplő fecskékért. Túl sokat késnek. Nem igazi nélkülük a tavasz. Remélem, hogy nem kerültek ínyencek tányérjára.

RD- A kopogtató madár

Izgalmas dolog a madarak életének megfigyelése. Sokat tanulhatunk tőlük. Idővel rájövünk, hogy szólnak hozzánk, értjük őket. Vili tegnap megkért: nyírd le a füvet! A kedvéért megtettem. Megköszönte.

Róbert fát ültet (A Föld Ura folytatása)

Matyi manó mindig ott segít, ahol szükség van rá. A Föld Napja alkalmából aktuálisnak érzem a következő két mesét, "Hun Matyi, a szegények manója" című mesekönyvem kéziratából.

A Föld Ura

A Föld Napja alkalmából aktuálisnak érzem a következő két mesét, "Hun Matyi, a szegények manója" című mesekönyvem kéziratából.

Az elátkozott trafik

A kertvárosban - a főút közelében - évtizedek óta áll egy bezárt trafik, mely jó szándékkal épült, de átok ül rajta.

Örök harag

Édesanyám békés természetű asszony volt. Nagyon bántotta, hogy olyan helyzet alakult ki , - önhibáján kívül - amiért haláláig haragudott rá a szomszédasszonya.

Gyógyítóm a természet

Évek óta a természetben fellelhető gyógyerőket használom magam és családtagjaim egészségének helyreállítására, védelmére, - sikeresen. A következőkben saját gyógyulásom történetét írom le.

RD - Az Ember és a sánta kutyák

1976-ban történt a következő eset, melyet a vizsgálatot végző igazságügyi műszaki szakértő elmondása alapján rögzítettem.

Legolvasottabb cikkek