Nick név: Momentum Mundi
Saját weboldal: http://momentummundi.hu
Művei:  

A zenei élet lovagja 2021. november 6.

Legendás karmestere halálának évfordulójáról a Nemzeti Filharmonikus Zenekar olyan hangversennyel emlékezik meg, melynek minden darabja utalás a muzsikus számára fontos életművekre és tevékenységeire.

Gyász és vigasz 2021. október 28.

Ezen az estén a Nemzeti Filharmonikusok, a Nemzeti Énekkar és a kiváló magyar szólistagárda élén ifjú itáliai dirigens, Giacomo Sagripanti kalauzolja a közönséget.

MEKH ERŐMŰVEK ÉJSZAKÁJA 2021 - Az energia és ami mögötte van

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal és csatlakozó partnerei 2021. október 8-án ismét megrendezik az Erőművek Éjszakáját. A helyszíneire szeptember 20-tól lehet regisztrálni.

2021. szeptember 25-én a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben lesz a Nemzeti Filharmonikusok nyitókoncertje

Ránki Fülöp zongoraművész Bartók II. zongoraversenyét fogja játszani. A zenei gondolatok eredetisége és a magánszólam sokoldalúsága miatt nagy kihívást jelent a háromtételes darab.

Pest és Puszta címmel izgalmas kiállítás nyílik 2021. szeptember 11-én

Mike Wallace festményeiből, melyek új megvilágításba helyezik a pesti belvárosi életről és a végtelen alföldi síkságról bennünk élő sztereotipiákat.

Zenemánia

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar következő évadjában is folytatódik a Zenemánia koncertsorozat, amiknek elsődleges célja a beavatás.

Felhőtlen és biztonságos családi pihenés

A háromgenerációs pihenés titka egyszerű: miközben a gyógyvízben pihennek a nagyszülők, addig a szülők a wellness örömeit élvezik, a gyerekek pedig önfeledten játszhatnak a gyermekbirodalomban.

Vidd tovább a dallamot!

A Nemzeti Filharmonikusok következő évada még szokásosnál is színesebb és izgalmasabb lesz, amivel a zenekar szeretné kárpótolni az elmúlt másfél év elmaradt koncertélményét.

A mozaik örök

A évezredek jöttek, mentek, a mozaik iránti érdeklődés és kereslet azonban változatlan maradt.

Legolvasottabb cikkek